Luis Filcer - Lot van zes tekeningen - Verkocht

Luis Filcer - Lot van zes tekeningen kopen? Bied vanaf 1!
Dit item is verkocht Toon item
Tekening / Aquarel

Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

Vergelijkbaar item plaatsen
Luis Filcer - Lot van zes tekeningen kopen? Bied vanaf 1!
Luis Filcer - Lot van zes tekeningen kopen? Bied vanaf 1!Luis Filcer - Lot van zes tekeningen kopen? Bied vanaf 1!Luis Filcer - Lot van zes tekeningen kopen? Bied vanaf 1!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Luis Filcer (1927-2018)
TypeTekening / Aquarel
Periode1945 t/m 1999
TechniekPenseel (Inkt)
DragerPapier
OnderwerpFiguren
IngelijstNiet Ingelijst
Afmetingen10.5 x 15 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
Lot van zes tekeningen/studies/schetsen, met verschillende technieken.

Drie tekeningen zijn voorzien van signatuur en/of monogram.

De hierboven vermelde afmetingen zijn van de tekening links op de foto.

Dit item wordt geveild door Kunstveiling in opdracht van de inbrenger. Voor items aangeboden door de Veilingmeester of Veilingmeester_Collecties zelf, gelden de volgende speciale voorwaarden.

Passe-partout/lijsten: Beschadigingen aan lijsten worden niet beschreven. Indien een werk achter glas is ingelijst en het glas kapot is, zal dit wel vermeld worden. Passe-partouts worden op geen enkele manier gegarandeerd en ook niet altijd meegezonden. 

Afhandeling: Wanneer u de hoogste bieder bent, ontvangt u na afloop van de veiling per e-mail van ons een factuur voor de aangekochte werken. Hierin vindt u de details m.b.t. de betaling en de afhandeling. Werken kunnen op dinsdag t/m vrijdag tussen 11.00 - 17.15 uur op afspraak worden afgehaald op het kantoor van Kunstveiling in Amstelveen. Bij het ophalen van uw aankoop betaalt u uiteraard geen bezorg- of verzendkosten.

Bezichtigen: Heeft u interesse in het werk? Het is ook mogelijk om dit werk vooraf te bezichtigen. Ondanks de aankoopgarantie van Kunstveiling waar uw werk onder valt, kunt u het werk bekijken voordat u een bod uitbrengt. Bezichtigen kan op afspraak op de vestiging van Kunstveiling in Amstelveen op dinsdag t/m vrijdag tussen 11.00 - 17.15 uur. Neemt u hiervoor contact met ons op.

Vragen: Wij streven ernaar zo veel mogelijk informatie te geven in de veilingomschrijving. Heeft u echter nog vragen, gebruik dan de button ‘Vraag de verkoper’ om contact met ons op te nemen. Andere items die wij aanbieden, kunt u bekijken door op de naam van de verkoper te klikken.

Volgrecht: Voor werken met een totale prijs (inclusief veilingkosten maar exclusief BTW) boven de 3000,- euro, is het wettelijk Volgrecht van maximaal 4% van toepassing. Het volgrecht dient betaald te worden door de koper. Kunstveiling zal zorg dragen voor de financiële afwikkeling van de Volgrecht-vergoeding volgens de vastgelegde bepalingen.

Voor internationale kopers: Dit item wordt aangeboden door Kunstveiling.nl. Indien u het item wint, ontvangt u een Nederlandse aankoopfactuur van Kunstveiling.
Conditie
ConditieGoed
De tekeningen zijn gemaakt op restjes papier of karton. Hierdoor kunnen de tekeningen kleine beschadigingen hebben aan de randen en hoeken (kleine scheurtjes of ezelsoortjes), of hebben ze schade (door bijvoorbeeld plakband), vlekjes of kreukeltjes. Zie hiervoor de foto.
Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: Amstelveen, Nederland
VerzendenPakketpost
PrijsTot 2 kg.
Binnen Nederland € 11,49
Naar België € 17,49
Naar Duitsland € 17,49
Europese Unie € 17,49
Wereldwijd € 29,49

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item
Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

AfhalenJa is mogelijk
ObjectlocatieAmstelveen,  Nederland
Veilinggegevens
Starttijd13-12-2021 om 15:30
Eindtijd27-12-2021 om 21:48
Biedingen (16)
Log in of registreer om de biedgeschiedenis te bekijken