Maarten van der Meer - Naakt op de grond.

Maarten van der Meer - Naakt op de grond. kopen? Bied vanaf 75!
Maarten van der Meer - Naakt op de grond. kopen? Bied vanaf 75!Maarten van der Meer - Naakt op de grond. kopen? Bied vanaf 75!Maarten van der Meer - Naakt op de grond. kopen? Bied vanaf 75!Maarten van der Meer - Naakt op de grond. kopen? Bied vanaf 75!Maarten van der Meer - Naakt op de grond. kopen? Bied vanaf 75!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Maarten van der Meer (1909)
Type kunstwerkSchilderij
Periode1945 t/m 1999
TechniekOlieverf
DragerHardboard
StijlRomantisch
OnderwerpNaakt
IngelijstIngelijst
Afmetingen33 x 33 cm (h x b)
Incl. lijst40 x 40 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
Als klein meisje kwam ik vaak over de vloer bij Maarten van der Meer. Ik heb hem vaak aan het werk gezien. Twee portretten van mijzelf door hem geschilderd. Ik heb meerdere schilderijen in mijn bezit, maar te weinig muur. Vandaar dat ik deze te koop aanbied.

De lijst is enigszins beschadigt.  en een paar kleine plekjes op het hardboard, zie foto's.
Conditie
ConditieRedelijk
Naakt geschilderd door de in 1909 in Rotterdam geboren, en in 1995 in Den Haag overleden M.D.J. van der Meer in de naoorlogse periode 1945 -1960.
Zittend Naakt

Gesigneerd rechts onder “van der Meer”

Ongedateerd (tussen 1950 en 1965)

Maat 40x 40 cm incl. lijst

van der Meer, Maarten D.J. geb. 1909 te Rotterdam ; leerling van J.H. Weijns, J. E. van de Wetering de Rooy en van verschillende anderen, Schildert landschap, portret, stilleven en figuur. Het omvangrijk oeuvre is hoofdzakelijk na 1950 ontstaan. De werken dragen de signatuur van der Meer, zonder initialen, zoals deze werd gedeponeerd bij het Rijksbureau voor Kunsthistorische Documentatie. 
Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: 's-gravenhage, Nederland
koeriersdienstBen u niet in staat om een werk zelf af te halen, dan kunt u een koeriersdienst inschakelen om het werk te laten afhalen. Klik hier voor meer informatie over hoe dit werkt en bekijk de tarieven.
VerzendenDoor het formaat of de kwetsbaarheid is het niet mogelijk om dit item via reguliere post te verzenden

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie.

Maarten van der Meer (1909) 

Nederlands Nederlands Alle items van deze kunstenaar (1)

Geplaatst door  myrmalaco
Lid sinds 2022
0 verkochte items
Alle items van deze verkoper (0)
40 cm
40 cm
33 cm
33 cm
Veilinggegevens
Starttijd1-2-2022 om 13:15
Eindtijd15-2-2022 om 19:00
Openingsbod € 75
Veilingkosten: 15%
AfhalenJa is mogelijk
Objectlocatie's-Gravenhage,  Nederland