Marcel Schellekens - Kleurenets, Z.T. Bellenblazende jongen

Marcel Schellekens - Kleurenets, Z.T. Bellenblazende jongen kopen? Bied vanaf 90!
Marcel Schellekens - Kleurenets, Z.T. Bellenblazende jongen kopen? Bied vanaf 90!Marcel Schellekens - Kleurenets, Z.T. Bellenblazende jongen kopen? Bied vanaf 90!Marcel Schellekens - Kleurenets, Z.T. Bellenblazende jongen kopen? Bied vanaf 90!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Marcel Schellekens (1954)
TypeGrafiek (handgesigneerd)
Jaartal2016
TechniekEts/Aquatint
DragerPapier
OnderwerpFiguren
IngelijstNiet Ingelijst
Afmetingen40 cm x 30 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
Oplage55/65
Afmeting betreft maat van het blad. Afmeting beeld: ca. 20 x 16 cm
Let op: het oplagenummer kan afwijken van de foto's.

Dit item wordt geveild door Kunstveiling in opdracht van de inbrenger. Voor items aangeboden door de Veilingmeester of Veilingmeester_Collecties zelf, gelden de volgende voorwaarden:

Indien van toepassing op het aangeboden item zijn de volgende voorwaarden van kracht:

Bij ingelijst werk of werk in Passe-partout: Beschadigingen aan lijsten worden niet beschreven. Indien een werk achter glas is ingelijst en het glas kapot is, zal dit wel vermeld worden. Passe-partouts worden op geen enkele manier gegarandeerd en ook niet altijd meegezonden.

Bij werk in oplage:  Het oplagenummer op de foto kan afwijken van het hierboven genoemde correcte oplagenummer. Als wij meerdere exemplaren hebben in gelijke conditie, maken wij niet voor elk blad een nieuwe foto.

Afhandeling: Wanneer u de hoogste bieder bent, ontvangt u na afloop van de veiling per e-mail van ons een factuur voor de aangekochte werken. Hierin vindt u de details m.b.t. de betaling en de afhandeling.

Bezichtigen: De aankoop valt onder de aankoopgarantie van Kunstveiling. Wilt u toch een werk bezichtigen voordat u een bod uitbrengt, dan is dat mogelijk op afspraak op de vestiging van Kunstveiling in Amstelveen. Neemt u hiervoor contact met ons op.

Vragen: Wij streven ernaar zo veel mogelijk informatie te geven in de veilingomschrijving. Heeft u echter nog vragen, gebruik dan de button ‘Vraag de verkoper’ om contact met ons op te nemen. Andere items die wij aanbieden, kunt u bekijken door op de naam van de verkoper te klikken.

Volgrecht: Voor werken met een totale prijs (inclusief veilingkosten maar exclusief BTW) boven de 3000,- euro, is het wettelijk Volgrecht van maximaal 4% van toepassing. Het volgrecht dient betaald te worden door de koper. Kunstveiling zal zorg dragen voor de financiële afwikkeling van de Volgrecht-vergoeding volgens de vastgelegde bepalingen.

Voor internationale kopers: Dit item wordt aangeboden door Kunstveiling.nl. Indien u het item wint, ontvangt u een Nederlandse aankoopfactuur van Kunstveiling.nl.

ConditieZeer Goed

Enkele lichte inktveegjes in de witrand (niet zichtbaar op foto) beeld in zeer goede staat. 

GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

Marcel Schellekens (1954)

Nederlands Nederlands Alle items van deze kunstenaar (7)

Geplaatst door  Veilingmeester
FA. (351)

Lid sinds 2010
48277 verkochte items
Alle items van deze verkoper (688)
Pinterest
30 cm
40 cm
Sluit over 5d 8u 49m 40s
Openingsbod€ 90
Veilingkosten: 15%
Bied mee Bied mee
AfhalenJa is mogelijk
ObjectlocatieAmstelveen,  Nederland
VerzendingWereldwijd
VEILINGGEGEVENS
Starttijd:05-02-2023 om 13:58
Eindtijd:14-02-2023 om 22:38
Let op: bij een bod in de laatste 5 minuten wordt de veilingduur met 5 minuten verlengd.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.