• Populair
 • Loopt vandaag af
 • 1e keer aangeboden
 • Vanaf 1 euro
 • Vandaag geplaatst
 • Laatste kans
 • Alleen aftersale
Deutsch

Marianne Naerebout: Acryl op doek, Zonder Titel

Marianne Naerebout: Acryl op doek, Zonder Titel kopen? Bied vanaf 400!

Dit item is verkocht Toon item

Marianne Naerebout: Acryl op doek, Zonder Titel

Schilderij

Verkoopprijs: € 400,00

Vergelijkbaar item plaatsen

Andere items

Marianne Naerebout: Acryl op doek, Zonder Titel kopen? Bied vanaf 400!
Marianne Naerebout: Acryl op doek, Zonder Titel kopen? Bied vanaf 400!Marianne Naerebout: Acryl op doek, Zonder Titel kopen? Bied vanaf 400!Marianne Naerebout: Acryl op doek, Zonder Titel kopen? Bied vanaf 400!Marianne Naerebout: Acryl op doek, Zonder Titel kopen? Bied vanaf 400!Marianne Naerebout: Acryl op doek, Zonder Titel kopen? Bied vanaf 400!
Marianne Naerebout: Acryl op doek, Zonder Titel kopen? Bied vanaf 400!Marianne Naerebout: Acryl op doek, Zonder Titel kopen? Bied vanaf 400!Marianne Naerebout: Acryl op doek, Zonder Titel kopen? Bied vanaf 400!Marianne Naerebout: Acryl op doek, Zonder Titel kopen? Bied vanaf 400!Marianne Naerebout: Acryl op doek, Zonder Titel kopen? Bied vanaf 400!
Vergelijkbaar item plaatsen

Verkoper

Geplaatst door  VeilingmeesterCollecties
FA. (228)

Lid sinds 2013
28106 verkochte items
Alle items van deze verkoper (78)
 • Marianne Naerebout (1958)
TypeSchilderij
Periode1945 t/m 1999

Uit collectie geveild: Zie speciale voorwaarden

Titel: Zonder Titel
Jaartal: 1997
Afmetingen lijst: 121,5 cm x 101 cm (afmetingen beeld 100 cm x 80 cm)
Oplage: n.v.t.
Gesigneerd: Ja, handgeschreven met acrylverf (links onder)
Materiaal: Acrylverf op doek
Ingelijst: Ja, in mooie houten lijst. Kan direct aan de muur
Conditie: In perfecte staat. Op één van de foto's is te zien dat er wat zwarte vlekjes zichtbaar zijn op het doek: deze zwarte druppels zijn duidelijk de hand van de artiest.
Oorspronkelijke Galerieprijs: €2.000,00

Bij foto´s van ingelijste werken kan spiegeling zichtbaar zijn. Alle werken en lijsten zijn in perfecte staat, tenzij nadrukkelijk anders aangegeven.

Speciale voorwaarden:

Toeslag: Op deze werken zit een toeslag voor de koper van 10 euro per gewonnen item. Deze toeslag is noodzakelijk om dit soort partijen te kunnen veilen. Deze toeslag geldt ALLEEN voor werken aangeboden met deze account. (Zie www.kunstveiling.nl/toeslag)

 

BTW: Alle genoemde bedragen en het bedrag dat u biedt zijn incl. BTW. (er komt dus niet nog BTW bij)
Voor dit werk is de BTW voor zakelijke kopers eventueel aftrekbaar over de gehele factuur (Eindprijs, Toeslag en Verzendkosten).

Passe-partout/Lijsten: Beschadigingen aan lijsten worden niet beschreven. Indien een werk achter glas is ingelijst en het glas is kapot, zal dit wel vermeld worden. Passe-partouts worden op geen enkele manier gegarandeerd en ook niet altijd meegezonden. Alleen als een werk niet uit het passe-partout te halen is, zal dit vermeld worden.


Afhandeling:
Dit werk kan worden opgehaald tijdens kantooruren in Amsterdam bij Kunstveiling.nl. U betaalt bij afhalen geen extra kosten. Bij grote werken verdient dit altijd de voorkeur. Verzending of bezorging door een koerier is ook mogelijk. Zie volgende punt.

Bezorgkosten:
40,00 euro (incl. BTW)  voor dit werk binnen NL (M.u.v. de Waddeneilanden en Zeeuws Vlaanderen)

België is mogelijk, tarief op aanvraag.

Voor zakelijke kopers is de BTW aftrekbaar. Meerdere aankopen kunnen gecombineerd worden.


Als u de hoogste bieder bent ontvangt u na afloop van de veiling van ons een factuur voor de aangekochte werken. Heeft u nog andere biedingen lopen dan wachten wij over het algemeen met het versturen van de factuur totdat al uw biedingen in die week zijn afgelopen, zodat de aankopen op 1 factuur gezet kunnen worden.


Garantie:
Dit werk is volledig door Kunstveiling.nl gegarandeerd en afkomstig van professionele partijen.
Mocht blijken dat het werk niet juist is omschreven, zowel m.b.t. de conditie als de authenticiteit, dan ontvangt u de volledige aankoop terug.

De standaard garantie op werken is 3 weken, maar kan in overleg verlengd worden. Als u een werk afhaalt en heeft gecontroleerd, vervalt de garantie op de conditie. Vanzelfsprekend blijft de garantie op authenticiteit dan wel van kracht.


Bezichtigen:
Het is mogelijk om dit werk vooraf te bezichtigen. Ondanks dat u een aankoopgarantie heeft, kunt u het werk bekijken voordat u een bod uitbrengt. U kunt contact opnemen via de knop “Stel de verkoper een vraag” om een afspraak te maken. Bezichtigen kan in Amsterdam ZO, tijdens kantooruren, maar alleen op afspraak.

Wij streven er naar zo veel mogelijk informatie te geven in de veilingomschrijving. Heeft u echter nog vragen, gebruik dan de “Stel de verkoper een vraag” link om contact met ons op te nemen. Kijkt u verder bij onze andere items door op de button “Alle items van deze verkoper” te klikken.

 

QQVB.

Verzending

Garantie

GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

Dit item is verkocht voor 400,00

VEILINGGEGEVENS

Starttijd:12-03-2015 om 09:40
Eindtijd:22-03-2015 om 09:40
Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.