Marius Bauer - Een begrafenis aan de Ganges, ets (groot) - Verkocht

Marius Bauer - Een begrafenis aan de Ganges, ets (groot) kopen? Bied vanaf 525!
Marius Bauer - Een begrafenis aan de Ganges, ets (groot) kopen? Bied vanaf 525!Marius Bauer - Een begrafenis aan de Ganges, ets (groot) kopen? Bied vanaf 525!Marius Bauer - Een begrafenis aan de Ganges, ets (groot) kopen? Bied vanaf 525!Marius Bauer - Een begrafenis aan de Ganges, ets (groot) kopen? Bied vanaf 525!Marius Bauer - Een begrafenis aan de Ganges, ets (groot) kopen? Bied vanaf 525!Marius Bauer - Een begrafenis aan de Ganges, ets (groot) kopen? Bied vanaf 525!Marius Bauer - Een begrafenis aan de Ganges, ets (groot) kopen? Bied vanaf 525!Marius Bauer - Een begrafenis aan de Ganges, ets (groot) kopen? Bied vanaf 525!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Marius Bauer (1867-1932)
TypeGrafiek (handgesigneerd)
Jaartal1904
TechniekEts
DragerPapier
StijlRealistisch
OnderwerpHistorisch
IngelijstNiet Ingelijst
Afmetingen72 cm x 86 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
Oplage100

Zeer grote, karakteristieke ets van Marius Bauer uit 1904.  Ets op papier, met potlood gesigneerd rechtsonder en genummerd linksonder (“No 88”).   In zeer goede conditie; de marge is hier en daar iets verkleurd en er zitten wat kreukjes en zelfs twee kleine perforaties onder in de marge maar ingelijst met passe-partout is dit werk ronduit uitstekend.  Voor een werk dat meer dan een eeuw oud is kan de ets zelf en een ruime marge eromheen zelfs als bijna mint omschreven worden.  Literatuur: Van Wisselingh 231.


Afmetingen: 86cm x 72cm (blad), 68cm x 56cm (etsbeeld)


Bij aankoop moet het werk bij voorkeur worden opgehaald in Diemen (vlakbij het kantoor van Kunstveiling in Amsterdam Z-O), maar het kan eventueel goed verpakt, aangetekend en extra verzekerd verzonden worden op kosten van de koper.

ConditieZeer Goed
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie.

Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

AfhalenJa is mogelijk
ObjectlocatieDiemen,  Nederland
VerzendingWereldwijd
Veilinggegevens
Starttijd24-2-2020 om 0:00
Eindtijd9-3-2020 om 19:10
Biedingen (1)
Log in of registreer om de biedgeschiedenis te bekijken
Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.