Marius van Beek - Marius van Beek: Zeefdruk, Herinnering aan ... landschap - Verkocht

Marius van Beek - Marius van Beek: Zeefdruk, Herinnering aan ... landschap kopen? Bied vanaf 1!
Dit item is verkocht Toon item
Grafiek (handgesigneerd)

Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

Vergelijkbaar item plaatsen
Marius van Beek - Marius van Beek: Zeefdruk, Herinnering aan ... landschap kopen? Bied vanaf 1!
Marius van Beek - Marius van Beek: Zeefdruk, Herinnering aan ... landschap kopen? Bied vanaf 1!Marius van Beek - Marius van Beek: Zeefdruk, Herinnering aan ... landschap kopen? Bied vanaf 1!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Marius van Beek (1921-2003)
TypeGrafiek (handgesigneerd)
Periode1945 t/m 1999
TechniekZeefdruk
DragerPapier
IngelijstNiet Ingelijst
Afmetingen44 x 31 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
Oplage79/200

Titel:�Herinnering aan ... landschap
Jaartal:�niet gedateerd
Afmetingen blad:�44 cm x 31 cm�
Oplage:�79/200
Gesigneerd:�Ja, handgeschreven met potlood (rechtsonder)
Materiaal:�Zeefdruk op papier
Ingelijst:�Nee
Conditie:�Beeld in�zeer goede staat. Met lichte egale vergeling langs de randen van het blad en lichte kreuk in de hoeken. Ingelijst niet of nauwelijks zichtbaar.

�

LET OP: Dit item wordt geveild door Kunstveiling.nl in opdracht van de inbrenger. Voor items aangeboden door Kunstveiling.nl zelf gelden de volgende speciale voorwaarden:

Toeslag:�Op deze werken zit een toeslag voor de koper van 10 euro per gewonnen item. Deze toeslag geldt ALLEEN voor werken aangeboden door Kunstveiling.nl zelf. (Zie ook www.kunstveiling.nl/toeslag).

�

Passe-partout: Passe-partouts worden op geen enkele manier gegarandeerd en ook niet altijd meegezonden. Alleen als een werk niet uit het passe-partout te halen is, zal dit vermeld worden.


Afhandeling: Wanneer u de hoogste bieder bent, ontvangt u na afloop van de veiling per e-mail van ons een factuur voor de aangekochte werken. Hierin vindt u de details m.b.t. de betaling. Werken kunnen tijdens kantooruren worden afgehaald op het kantoor van Kunstveiling.nl in Amsterdam. Als u uw aankoop/aankopen afhaalt, betaalt u geen extra kosten.

�

Bezichtigen: Het is mogelijk om dit werk vooraf te bezichtigen. Ondanks dat u een aankoopgarantie heeft, kunt u het werk bekijken voordat u een bod uitbrengt. Bezichtigen kan op het kantoor van Kunstveiling.nl in Amsterdam tijdens kantooruren, tenzij anders staat aangegeven.

�

Vragen: Wij streven ernaar zo veel mogelijk informatie te geven in de veilingomschrijving. Heeft u echter nog vragen, gebruik dan de button �Stel de verkoper een vraag� om contact met ons op te nemen. Andere items die wij aanbieden kunt u bekijken door op de button �Alle items van deze verkoper� te klikken.

�

�

Administratieve code:

QQSCH

Conditie
ConditieGoed
Beeld in zeer goede staat. Met lichte egale vergeling langs de randen van het blad en lichte kreuk in de hoeken. Ingelijst niet of nauwelijks zichtbaar.
Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: Amsterdam, Nederland
VerzendenPakketpost
PrijsTot 2 kg.
Binnen Nederland € 11,50
Europese Unie € 17,50
Wereldwijd € 29,50

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item
Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

AfhalenJa is mogelijk
ObjectlocatieAmsterdam,  Nederland
Veilinggegevens
Starttijd2-7-2018 om 12:29
Eindtijd15-7-2018 om 11:40
Biedingen (2)
Log in of registreer om de biedgeschiedenis te bekijken