Michel Snoep - Linosnede, Tewaterlating - Ingelijst (Groot) - Verkocht

Michel Snoep - Linosnede, Tewaterlating - Ingelijst (Groot) kopen? Bied vanaf 1!
Dit item is verkocht Toon item
Grafiek (handgesigneerd)

Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

Vergelijkbaar item plaatsen
Michel Snoep - Linosnede, Tewaterlating - Ingelijst (Groot) kopen? Bied vanaf 1!
Michel Snoep - Linosnede, Tewaterlating - Ingelijst (Groot) kopen? Bied vanaf 1!Michel Snoep - Linosnede, Tewaterlating - Ingelijst (Groot) kopen? Bied vanaf 1!Michel Snoep - Linosnede, Tewaterlating - Ingelijst (Groot) kopen? Bied vanaf 1!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Michel Snoep (1959-2016)
TypeGrafiek (handgesigneerd)
Jaartal1991
TechniekHout/Linosnede
DragerPapier
IngelijstIngelijst
Afmetingen58 x 112 cm (h x b)
Incl. lijst62 x 116 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
Oplage2/20
Herkomst: Gemeente Den Haag

Zie ook de andere items uit deze collectie door te zoeken op “Gemeente Den Haag”.


Dit item wordt geveild door Kunstveiling in opdracht van de inbrenger. Voor items aangeboden door de Veilingmeester of Veilingmeester_Collecties zelf, gelden de volgende voorwaarden:

Passe-partout/lijsten: Beschadigingen aan lijsten worden niet beschreven. Indien een werk achter glas is ingelijst en het glas kapot is, zal dit wel vermeld worden. Passe-partouts worden op geen enkele manier gegarandeerd en ook niet altijd meegezonden.  

Oplage: Het oplagenummer op de foto kan afwijken van het hierboven genoemde correcte oplagenummer. Als wij meerdere exemplaren hebben in gelijke conditie, maken wij niet voor elk blad een nieuwe foto.

Afhandeling: Wanneer u de hoogste bieder bent, ontvangt u na afloop van de veiling per e-mail van ons een factuur voor de aangekochte werken. Hierin vindt u de details m.b.t. de betaling en de afhandeling. 

Bezichtigen: De aankoop valt onder de aankoopgarantie van Kunstveiling. Wilt u toch een werk bezichtigen  voordat u een bod uitbrengt, dan is dat mogelijk op afspraak op de vestiging van Kunstveiling in Amstelveen (Dinsdag t/m vrijdag tussen 11.00 - 17.15 uur). Neemt u hiervoor contact met ons op.

Vragen: Wij streven ernaar zo veel mogelijk informatie te geven in de veilingomschrijving. Heeft u echter nog vragen, gebruik dan de button ‘Vraag de verkoper’ om contact met ons op te nemen. Andere items die wij aanbieden, kunt u bekijken door op de naam van de verkoper te klikken.

Volgrecht: Voor werken met een totale prijs (inclusief veilingkosten maar exclusief BTW) boven de 3000,- euro, is het wettelijk Volgrecht van maximaal 4% van toepassing. Het volgrecht dient betaald te worden door de koper. Kunstveiling zal zorg dragen voor de financiële afwikkeling van de Volgrecht-vergoeding volgens de vastgelegde bepalingen.

Voor internationale kopers: Dit item wordt aangeboden door Kunstveiling.nl. Indien u het item wint, ontvangt u een Nederlandse aankoopfactuur van Kunstveiling.nl.

Conditie
ConditieRedelijk
Vergeling en verkleuring, lichte bobbeling van het papier.
Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: Amstelveen, Nederland
koeriersdienstBen u niet in staat om een werk zelf af te halen, dan kunt u een koeriersdienst inschakelen om het werk te laten afhalen. Klik hier voor meer informatie over hoe dit werkt en bekijk de tarieven.
VerzendenDoor het formaat of de kwetsbaarheid is het niet mogelijk om dit item via reguliere post te verzenden

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

Michel Snoep (1959-2016)

Nederlands Nederlands

Geplaatst door  veilingmeester
Lid sinds 2010
9883 verkochte items
Alle items van deze verkoper (122)
116 cm
62 cm
112 cm
58 cm
Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

AfhalenJa is mogelijk
ObjectlocatieAmstelveen,  Nederland
Veilinggegevens
Starttijd25-2-2022 om 14:40
Eindtijd6-3-2022 om 20:36
Biedingen (1)
Log in of registreer om de biedgeschiedenis te bekijken