Michel Szulc-Krzyzanowski: Foto. Baja California - Verkocht

Michel Szulc-Krzyzanowski: Foto. Baja California kopen? Bied vanaf 1000!
Michel Szulc-Krzyzanowski: Foto. Baja California kopen? Bied vanaf 1000!Michel Szulc-Krzyzanowski: Foto. Baja California kopen? Bied vanaf 1000!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Michel Krzyzanowski (1949)
TypeFotografie
Periode1945 t/m 1999

Zeer mooie fotoserie van de wereldberoemde Nederlandse fotograaf Michel Szulc-Krzyzanowski. Deze foto’s zijn gemaakt in Baja Calífornía, Mexico. Prachtig en uniek werk.

Titel: Baja Calífornía
Jaartal: 1982
Afmetingen foto’s: 15 cm x 21 cm (blad 50 cm x 70 cm)
Oplage: 4/25
Gesigneerd: Ja, handgesigneerd
Materiaal: Gelatine zilverprint op stevig glad papier
Ingelijst: Nee

 

Conditie:
Het beeld is in perfecte staat. Er zit echter een lichte beschadiging in de linkerbovenhoek van het blad waar een licht kreuklijntje zichtbaar is. Dit is echter binnen een marge van 2cm van de rand en zou dus volledig achter een passe-partout verborgen kunnen worden.

(Bij het fotograferen van werken op papier worden magneten gebruikt die op de foto zichtbaar kunnen zijn.)

Verzendkosten:
Dit werk kan worden verzonden voor 10 euro in een pakket/koker. Afhalen in Amsterdam-ZO tijdens kantooruren (op afspraak) zonder extra kosten. Aankopen bij de Veilingmeester kunnen, indien mogelijk, gecombineerd worden om de verzendkosten te beperken.

Als u de hoogste bieder bent ontvangt u na afloop van de veiling van ons een factuur voor de aangekochte werken. Heeft u nog andere biedingen lopen dan wachten wij over het algemeen met het versturen van de factuur totdat al uw biedingen in die week zijn afgelopen, zodat de aankopen op 1 factuur gezet kunnen worden.

 

Garantie:
Dit werk is volledig door Kunstveiling.nl gegarandeerd.

Dit geldt voor alle werken aangeboden door de Veilingmeester op Kunstveiling.nl, tenzij nadrukkelijk anders is vermeld. Mocht blijken dat het werk niet juist is omschreven, zowel m.b.t. de conditie als de authenticiteit, dan ontvangt u de volledige aankoop terug.

De standaard garantie op werken is 3 weken, maar kan in overleg verlengd worden. Als u een werk afhaalt en heeft gecontroleerd, vervalt de garantie op de conditie. Vanzelfsprekend blijft de garantie op authenticiteit dan wel van kracht.

Bezichtigen:
Het is mogelijk om dit werk vooraf te bezichtigen. Ondanks dat u een aankoopgarantie heeft, kunt u het werk bekijken voordat u een bod uitbrengt. U kunt contact opnemen via de knop “Stel de verkoper een vraag” om een afspraak te maken. Bezichtigen kan in Amsterdam ZO, tijdens kantooruren, maar alleen op afspraak.

Wij streven er naar zo veel mogelijk informatie te geven in de veilingomschrijving. Heeft u echter nog vragen, gebruik dan de “Stel de verkoper een vraag” link om contact met ons op te nemen. Kijkt u verder bij onze andere items door op de button “Alle items van deze verkoper” te klikken

GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item
Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

AfhalenJa is mogelijk
Objectlocatie Nederland
Verzending
Veilinggegevens
Starttijd30-8-2013 om 17:27
Eindtijd9-9-2013 om 17:27
Biedingen (1)
Log in of registreer om de biedgeschiedenis te bekijken
Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.