• Populair
  • 1e keer aangeboden
  • Aftersale
  • Laatste 24u geplaatst
  • Loopt vandaag af
  • Vanaf 1 euro
Deutsch
English
Français

Milvia Maglione - litho - 1975

Milvia Maglione - litho - 1975 kopen? Bied vanaf 35!
Milvia Maglione - litho - 1975 kopen? Bied vanaf 35!Milvia Maglione - litho - 1975 kopen? Bied vanaf 35!Milvia Maglione - litho - 1975 kopen? Bied vanaf 35!Milvia Maglione - litho - 1975 kopen? Bied vanaf 35!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Milvia Maglione (1934)
TypeGrafiek (handgesigneerd)
Jaartal1975
TechniekLitho
DragerPapier
IngelijstNiet Ingelijst
Afmetingen55 cm x 75 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
Oplage103/190
Litho van Milvia Maglione. Nummer: 103/190. Jaar: 1975. Afmetingen werk: H55x b75 cm. Afmetingen voorstelling: H50 x b58cm. Uitgegeven door Prent 190. Het werk is rechtsonder gesigneerd door de kunstenares en gedrukt op arches papier.  De authenticiteit van dit werk wordt volledig gegarandeerd. Een certificaat van echtheid kan, op aanvraag, worden gemaild.

Bij aankoop kan het werk worden opgehaald in 's-Gravenzande ( vlakbij Den Haag (Scheveningen), Rotterdam en Delft en 5 minuten van het strand). De termijn voor het ophalen , bij vooruitbetaling, is zeer ruim, m.a.w. de koper kan het werk weken of zelfs maanden later ophalen en het zo mogelijk combineren met een bezoek aan één van de bovengenoemde steden of het strand. We kunnen het werk ook verzenden. Onze verzenddagen zijn dinsdag en donderdag.

Frans schilder, grafisch ontwerper en decorateur.

Milvia Maglione di Melasso, van Italiaanse afkomst, combineert de verkenning van dromen en het onbewuste dat het surrealisme dierbaar is met de valorisatie van het banale en het alledaagse dat door de pop-art is ingesteld. Ze studeerde gravure en fotografie in Italië, Zwitserland en Frankrijk, waar ze eind jaren zestig werd opgemerkt op de Salon de la Jeune Peinture (1966) en op de 5e Biennale de Paris (1967). Na een tentoonstelling over La Joconde ter ere van Marcel Duchamp te hebben georganiseerd, nam ze begin jaren 70 deel aan Atelier A, gecoördineerd door kunstcriticus Pierre Restany. Uit zijn experimenten ontstond een neonlamp in de vorm van een wolk, een zeer terugkerend motief in zijn plastische repertoire dat zowel maan- als overdag is, metaforisch en fabelachtig. In een werk met meerdere vormen (textielkunst, plastische kunst, uitgeverij), gebruikt de heer Maglione penseel en stencil, evenals beitel en naald om landschappen te creëren die lijken op theaterdecors of kinderverhalen, bewoond door figuren en objecten die zijn bevrijd van de zwaartekracht, vergelijkbaar met speelgoed zoals in Autoportrait (olieverfschilderij, 1976) of gekoppeld aan het vrouwelijke universum.
ConditieGoed

Conditie: de voorstelling is in goede staat. Langs de linker witte rand zitten wat kreukeltjes.

GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie.

Milvia Maglione (1934)

ItaliaansItaliaansAlle items van deze kunstenaar (3)
Geplaatst door  KiewitKunstonder100euro
FA. (30)

Lid sinds 2014
893 verkochte items
Alle items van deze verkoper (324)
Pinterest
75 cm
55 cm
Veiling is afgelopen
VEILINGGEGEVENS
Starttijd:18-08-2022 om 15:49
Eindtijd:30-08-2022 om 19:02
Openingsbod € 35
Veilingkosten: 15%
AfhalenJa is mogelijk
Objectlocatie'S-GRAVENZANDE, Nederland
VerzendingWereldwijd

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.