Mogens Balle - Litho, Compositie met figuren - Ingelijst - Verkocht

Mogens Balle - Litho, Compositie met figuren - Ingelijst kopen? Bied vanaf 150!
Mogens Balle - Litho, Compositie met figuren - Ingelijst kopen? Bied vanaf 150!Mogens Balle - Litho, Compositie met figuren - Ingelijst kopen? Bied vanaf 150!Mogens Balle - Litho, Compositie met figuren - Ingelijst kopen? Bied vanaf 150!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Mogens Balle (1921-1988)
TypeGrafiek (handgesigneerd)
Periode1945 t/m 1999
TechniekLitho
DragerPapier
IngelijstIngelijst
Afmetingen42.5 cm x 52.5 cm (h x b)
Lijst51 cm x 61 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
Oplage45/100
Strak ingelijst met zwarte lijst en blauw passe-partout.

Dit item wordt geveild door Kunstveiling in opdracht van de inbrenger. Voor items aangeboden door de Veilingmeester of Veilingmeester_Collecties zelf, gelden de volgende voorwaarden:


Passe-partout/lijsten: Beschadigingen aan lijsten worden niet beschreven. Indien een werk achter glas is ingelijst en het glas kapot is, zal dit wel vermeld worden. Passe-partouts worden op geen enkele manier gegarandeerd en ook niet altijd meegezonden.  

Oplage: Het oplagenummer op de foto kan afwijken van het hierboven genoemde correcte oplagenummer. Als wij meerdere exemplaren hebben in gelijke conditie, maken wij niet voor elk blad een nieuwe foto.

Afhandeling: Wanneer u de hoogste bieder bent, ontvangt u na afloop van de veiling per e-mail van ons een factuur voor de aangekochte werken. Hierin vindt u de details m.b.t. de betaling en de afhandeling. 

Bezichtigen: De aankoop valt onder de aankoopgarantie van Kunstveiling. Wilt u toch een werk bezichtigen  voordat u een bod uitbrengt, dan is dat mogelijk op afspraak op de vestiging van Kunstveiling in Amstelveen (Dinsdag t/m vrijdag tussen 11.00 - 17.15 uur). Neemt u hiervoor contact met ons op.

Vragen: Wij streven ernaar zo veel mogelijk informatie te geven in de veilingomschrijving. Heeft u echter nog vragen, gebruik dan de button ‘Vraag de verkoper’ om contact met ons op te nemen. Andere items die wij aanbieden, kunt u bekijken door op de naam van de verkoper te klikken.

Volgrecht: Voor werken met een totale prijs (inclusief veilingkosten maar exclusief BTW) boven de 3000,- euro, is het wettelijk Volgrecht van maximaal 4% van toepassing. Het volgrecht dient betaald te worden door de koper. Kunstveiling zal zorg dragen voor de financiële afwikkeling van de Volgrecht-vergoeding volgens de vastgelegde bepalingen.

Voor internationale kopers: Dit item wordt aangeboden door Kunstveiling.nl. Indien u het item wint, ontvangt u een Nederlandse aankoopfactuur van Kunstveiling.nl.

ConditieGoed

Goede staat, maar wel met een sterke (egale) vergeling, met een wat sterkere concentratie langs de randen.

GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

Mogens Balle (1921-1988)

DeensDeensAlle items van deze kunstenaar (0)
Geplaatst door  Veilingmeester
FA. (330)

Lid sinds 2010
46839 verkochte items
Alle items van deze verkoper (640)
Pinterest
61 cm
51 cm
52.5 cm
42.5 cm
Dit item is verkocht voor 172,50 (Incl. 15% veilingkosten)
VEILINGGEGEVENS
Starttijd:25-11-2021 om 15:17
Eindtijd:05-12-2021 om 19:08
Biedingen (1)
gust
03 dec. / 12:46
€ 150
Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.