Neel Korteweg - Zeefdruk, De Betuweroute.

Neel Korteweg - Zeefdruk, De Betuweroute. kopen? Bied vanaf 35!
Neel Korteweg - Zeefdruk, De Betuweroute. kopen? Bied vanaf 35!Neel Korteweg - Zeefdruk, De Betuweroute. kopen? Bied vanaf 35!Neel Korteweg - Zeefdruk, De Betuweroute. kopen? Bied vanaf 35!Neel Korteweg - Zeefdruk, De Betuweroute. kopen? Bied vanaf 35!Neel Korteweg - Zeefdruk, De Betuweroute. kopen? Bied vanaf 35!Neel Korteweg - Zeefdruk, De Betuweroute. kopen? Bied vanaf 35!Neel Korteweg - Zeefdruk, De Betuweroute. kopen? Bied vanaf 35!Neel Korteweg - Zeefdruk, De Betuweroute. kopen? Bied vanaf 35!Neel Korteweg - Zeefdruk, De Betuweroute. kopen? Bied vanaf 35!Neel Korteweg - Zeefdruk, De Betuweroute. kopen? Bied vanaf 35!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Neel Korteweg (1944)
TypeGrafiek (handgesigneerd)
Jaartal1997
TechniekZeefdruk
DragerPapier
StijlModern
OnderwerpHistorisch
IngelijstNiet Ingelijst
Afmetingen80 cm x 63 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
Oplage145/500


Neel Korteweg, geboren in Den Haag is een Nederlands kunstenaar. Ze woont en werkt in Amsterdam. Hoewel zij is opgeleid als beeldhouwer en architect (respectievelijk Rijksakademie van Beeldende Kunsten en Academie van Bouwkunst in Amsterdam), geniet zij vooral bekendheid door haar geschilderde oeuvre: veelal portretten en de menselijke gestalte.
Kortewegs fascinatie voor de kwetsbaarheid van zowel gezichten als lichamen toont een bewegelijke en vrije benadering die zich slecht laat vangen in termen als realistisch of abstract. Haar werk, dat zeker gekenschetst kan worden als figuratief, bezit ook een gelaagdheid die haar oorsprong heeft in zowel de Romantiek als in de twintigste-eeuwse tradities van de abstracte schilderkunst.
ConditieGoed

In goede staat

GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie.

Neel Korteweg (1944)

Nederlands Nederlands Alle items van deze kunstenaar (1)

Geplaatst door  duif
FA. (52)

Lid sinds 2018
1655 verkochte items
Alle items van deze verkoper (137)
63 cm
80 cm
Sluit over 1d 7u 23m 54s
Openingsbod€ 35
Veilingkosten : 15%
Bied mee Bied mee
AfhalenJa is mogelijk
ObjectlocatieAlkmaar,  Nederland
VerzendingAlleen binnen Europa
Veilinggegevens
Starttijd21-3-2023 om 22:22
Eindtijd30-3-2023 om 22:45
Let op: bij een bod in de laatste 5 minuten wordt de veilingduur met 5 minuten verlengd.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.