Niet of onleesbaar gesigneerd - Olieverf op doek, Havengezicht

Niet of onleesbaar gesigneerd - Olieverf op doek, Havengezicht kopen? Bied vanaf 1!
Niet of onleesbaar gesigneerd - Olieverf op doek, Havengezicht kopen? Bied vanaf 1!Niet of onleesbaar gesigneerd - Olieverf op doek, Havengezicht kopen? Bied vanaf 1!Niet of onleesbaar gesigneerd - Olieverf op doek, Havengezicht kopen? Bied vanaf 1!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Niet of onleesbaar gesigneerd
TypeSchilderij
Jaartal1963
TechniekOlieverf
DragerCanvas (Doek)
IngelijstNiet Ingelijst
Afmetingen86 cm x 53 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
Let op: Het betreft op een los doek wat niet is bevestigd aan een spieraam. 

Werk van een onbekende 'Coninck', door het grote aantal kunstenaars met deze naam is het niet te herleiden wie de kunstenaar betreft.

Dit item wordt geveild door Kunstveiling in opdracht van de inbrenger. Voor items aangeboden door de Veilingmeester of Veilingmeester_Collecties zelf, gelden de volgende voorwaarden:

Indien van toepassing op het aangeboden item zijn de volgende voorwaarden van kracht:

Bij ingelijst werk of werk in Passe-partout: Beschadigingen aan lijsten worden niet beschreven. Indien een werk achter glas is ingelijst en het glas kapot is, zal dit wel vermeld worden. Passe-partouts worden op geen enkele manier gegarandeerd en ook niet altijd meegezonden.

Bij werk in oplage:  Het oplagenummer op de foto kan afwijken van het hierboven genoemde correcte oplagenummer. Als wij meerdere exemplaren hebben in gelijke conditie, maken wij niet voor elk blad een nieuwe foto.

Afhandeling: Wanneer u de hoogste bieder bent, ontvangt u na afloop van de veiling per e-mail van ons een factuur voor de aangekochte werken. Hierin vindt u de details m.b.t. de betaling en de afhandeling.

Bezichtigen: De aankoop valt onder de aankoopgarantie van Kunstveiling. Wilt u toch een werk bezichtigen voordat u een bod uitbrengt, dan is dat mogelijk op afspraak op de vestiging van Kunstveiling in Amstelveen. Neemt u hiervoor contact met ons op.

Vragen: Wij streven ernaar zo veel mogelijk informatie te geven in de veilingomschrijving. Heeft u echter nog vragen, gebruik dan de button ‘Vraag de verkoper’ om contact met ons op te nemen. Andere items die wij aanbieden, kunt u bekijken door op de naam van de verkoper te klikken.

Volgrecht: Voor werken met een totale prijs (inclusief veilingkosten maar exclusief BTW) boven de 3000,- euro, is het wettelijk Volgrecht van maximaal 4% van toepassing. Het volgrecht dient betaald te worden door de koper. Kunstveiling zal zorg dragen voor de financiële afwikkeling van de Volgrecht-vergoeding volgens de vastgelegde bepalingen.

Voor internationale kopers: Dit item wordt aangeboden door Kunstveiling.nl. Indien u het item wint, ontvangt u een Nederlandse aankoopfactuur van Kunstveiling.nl.

ConditieGoed

Het werk is wat licht dof en vuil en dient bovendien aan een spieraam te worden bevestigd. 

GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

Niet of onleesbaar gesigneerd

Alle items van deze kunstenaar (42)

Geplaatst door  Veilingmeester
FA. (348)

Lid sinds 2010
48061 verkochte items
Alle items van deze verkoper (697)
Pinterest
53 cm
86 cm
Sluit over 8d 0u 33m 37s
Huidig bod€ 3
Veilingkosten: 15%
Volgend minimum bod: € 5
Bied mee Bied mee
AfhalenJa is mogelijk
ObjectlocatieAmstelveen,  Nederland
VerzendingAlleen binnen Europa
VEILINGGEGEVENS
Starttijd:23-01-2023 om 12:46
Eindtijd:05-02-2023 om 21:46
Biedingen (2)
Andredriessen
25 jan. / 22:02
€ 3
nelleke1958
23 jan. / 13:30
€ 1
Let op: bij een bod in de laatste 5 minuten wordt de veilingduur met 5 minuten verlengd.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.