• Populair
  • Loopt vandaag af
  • 1e keer aangeboden
  • Vanaf 1 euro
  • Vandaag geplaatst
  • Laatste kans
  • Alleen aftersale
Deutsch
English
Français

Niet of onleesbaar gesigneerd - Potlood met stof tekening, Figuur - Verkocht

Niet of onleesbaar gesigneerd - Potlood met stof tekening, Figuur kopen? Bied vanaf 1!
Dit item is verkocht Toon item

Verkoopprijs: € 17,25 (Incl. 15% veilingkosten)

Vergelijkbaar item plaatsen
Niet of onleesbaar gesigneerd - Potlood met stof tekening, Figuur kopen? Bied vanaf 1!
Niet of onleesbaar gesigneerd - Potlood met stof tekening, Figuur kopen? Bied vanaf 1!Niet of onleesbaar gesigneerd - Potlood met stof tekening, Figuur kopen? Bied vanaf 1!
Vergelijkbaar item plaatsen
Verkoper

Geplaatst door  Veilingmeester
FA. (318)

Lid sinds 2010
44055 verkochte items
Alle items van deze verkoper (404)
  • Niet of onleesbaar gesigneerd
TypeTekening / Aquarel
Jaartal1989
TechniekPotlood
DragerPapier
IngelijstIngelijst
Afmetingen29 cm x 21 cm (h x b)
Lijst52 cm x 41 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd

Op de achterzijde van de lijst wordt de naam Wijnand Sengers genoemd als mogelijke kunstenaar van het werk. 

LET OP: Dit item wordt geveild door Kunstveiling in opdracht van de inbrenger. Voor items aangeboden door de Veilingmeester of Veilingmeester_Collecties zelf, gelden de volgende speciale voorwaarden.

Passe-partout/lijsten: Beschadigingen aan lijsten worden niet beschreven. Indien een werk achter glas is ingelijst en het glas kapot is, zal dit wel vermeld worden. Passe-partouts worden op geen enkele manier gegarandeerd en ook niet altijd meegezonden. 

Afhandeling: Wanneer u de hoogste bieder bent, ontvangt u na afloop van de veiling per e-mail van ons een factuur voor de aangekochte werken. Hierin vindt u de details m.b.t. de betaling en de afhandeling. Werken kunnen op dinsdag t/m vrijdag tussen 11.00 - 17.15 uur op afspraak worden afgehaald op het kantoor van Kunstveiling in Amsterdam-Zuidoost. Bij het ophalen van uw aankoop betaalt u uiteraard geen bezorg- of verzendkosten.

Bezichtigen: Heeft u interesse in het werk? Het is ook mogelijk om dit werk vooraf te bezichtigen. Ondanks de aankoopgarantie van Kunstveiling waar uw werk onder valt, kunt u het werk bekijken voordat u een bod uitbrengt. Bezichtigen kan op afspraak op de vestiging van Kunstveiling in Amsterdam-Zuidoost op dinsdag t/m vrijdag tussen 11.00 - 17.15 uur. Neemt u hiervoor contact met ons op.

Vragen: Wij streven ernaar zo veel mogelijk informatie te geven in de veilingomschrijving. Heeft u echter nog vragen, gebruik dan de button ‘Vraag de verkoper’ om contact met ons op te nemen. Andere items die wij aanbieden, kunt u bekijken door op de naam van de verkoper te klikken.

Volgrecht: Voor werken met een totale prijs (inclusief veilingkosten maar exclusief BTW) boven de 3000,- euro, is het wettelijk Volgrecht van minimaal 4% van toepassing. Het volgrecht dient betaald te worden door de koper. Kunstveiling zal zorg dragen voor de financiële afwikkeling van de Volgrecht-vergoeding volgens de vastgelegde bepalingen.

ConditieGoed

Achter het glas is veel stof, het werk dient opnieuw ingelijst te worden want het stevig onderblad zit niet strak in de lijst. Ook heeft het werk aan de zijkanten verkleuring en lichte vlekjes. Handtekening is aan de andere zijde van het werk getekend.

GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

Niet of onleesbaar gesigneerd

Alle items van deze kunstenaar(34)
Geplaatst door  Veilingmeester
FA. (318)

Lid sinds 2010
44055 verkochte items
Alle items van deze verkoper (404)
Pinterest
41 cm
52 cm
21 cm
29 cm
Dit item is verkocht voor 17,25(Incl. 15% veilingkosten)
VEILINGGEGEVENS
Starttijd:09-12-2020 om 16:10
Eindtijd:20-12-2020 om 20:44
Biedingen (5)
Barbara1971
20 dec. / 20:36
€ 15
Chors
15 dec. / 15:06
€ 10
Barbara1971
15 dec. / 14:32
€ 5
Chors
09 dec. / 16:59
€ 3
nelleke1958
09 dec. / 16:49
€ 1
Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.