Nissim Men - Lambdaprint, Houten timeless - Ingelijst (Zeer Groot) - Verkocht

Nissim Men - Lambdaprint, Houten timeless - Ingelijst (Zeer Groot) kopen? Bied vanaf 50!
Dit item is verkocht Toon item
Fotografie

Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

Vergelijkbaar item plaatsen
Nissim Men - Lambdaprint, Houten timeless - Ingelijst (Zeer Groot) kopen? Bied vanaf 50!
Nissim Men - Lambdaprint, Houten timeless - Ingelijst (Zeer Groot) kopen? Bied vanaf 50!Nissim Men - Lambdaprint, Houten timeless - Ingelijst (Zeer Groot) kopen? Bied vanaf 50!Nissim Men - Lambdaprint, Houten timeless - Ingelijst (Zeer Groot) kopen? Bied vanaf 50!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Nissim Men (1960)
TypeFotografie
Jaartal2008
TechniekDigitale Print
IngelijstIngelijst
Afmetingen52 cm x 127 cm (h x b)
Incl. lijst78 cm x 153 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
Oplage3/12

Oorspronkelijke galerieprijs: €850,-


LET OP: Dit item wordt geveild door Kunstveiling in opdracht van de inbrenger. Voor items aangeboden door de Veilingmeester of Veilingmeester_Collecties zelf, gelden de volgende speciale voorwaarden.


BTW: Alle genoemde bedragen en het bedrag dat u biedt zijn inclusief BTW. Voor zakelijke kopers is de BTW eventueel aftrekbaar over de gehele factuur (eindprijs, commissie en verzend-/bezorgkosten). 

Passe-partout/lijsten: Beschadigingen aan lijsten worden niet beschreven. Indien een werk achter glas is ingelijst en het glas kapot is, zal dit wel vermeld worden. Passe-partouts worden op geen enkele manier gegarandeerd en ook niet altijd meegezonden. Alleen als een werk niet uit het passe-partout te halen is, zal dit vermeld worden.

Afhandeling: Wanneer u de hoogste bieder bent, ontvangt u na afloop van de veiling per e-mail van ons een factuur voor de aangekochte werken. Hierin vindt u de details m.b.t. de betaling. Werken kunnen op dinsdag t/m vrijdag tussen 11.00 - 17.15 uur worden afgehaald op het kantoor van Kunstveiling in Amsterdam-Zuidoost. Als u uw aankoop afhaalt, betaalt u geen extra kosten.

Bezichtigen: Het is ook mogelijk om dit werk vooraf te bezichtigen. Ondanks de aankoopgarantie van Kunstveiling waar uw werk onder valt, kunt u het werk bekijken voordat u een bod uitbrengt. Bezichtigen kan op de vestiging van Kunstveiling in Amsterdam-Zuidoost op dinsdag t/m vrijdag tussen 11.00 - 17.15 uur.

Vragen: Wij streven ernaar zo veel mogelijk informatie te geven in de veilingomschrijving. Heeft u echter nog vragen, gebruik dan de button ‘Vraag de verkoper’ om contact met ons op te nemen. Andere items die wij aanbieden, kunt u bekijken door op de naam van de verkoper te klikken.

Conditie
ConditieZeer Goed
Transport
Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

Nissim Men (1960)

Nederlands NederlandsIsraëlisch Israëlisch

Geplaatst door  veilingmeestercollecties
Lid sinds 2013
31485 verkochte items
Alle items van deze verkoper (197)
153 cm
78 cm
127 cm
52 cm
Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

AfhalenJa is mogelijk
ObjectlocatieAmsterdam,  Nederland
VerzendingAlleen per koerier
Veilinggegevens
Starttijd20-2-2020 om 17:14
Eindtijd1-3-2020 om 22:04
Biedingen (1)
Log in of registreer om de biedgeschiedenis te bekijken
Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.