Noor Sternheim - Muilkorf

Noor Sternheim - Muilkorf kopen? Bied vanaf 80!
Noor Sternheim - Muilkorf kopen? Bied vanaf 80!Noor Sternheim - Muilkorf kopen? Bied vanaf 80!Noor Sternheim - Muilkorf kopen? Bied vanaf 80!Noor Sternheim - Muilkorf kopen? Bied vanaf 80!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Noor Sternheim (1943)
TypeGrafiek (handgesigneerd)
Jaartal2005
TechniekHandgekleurd
DragerPapier
StijlModern
OnderwerpAbstract
IngelijstIngelijst
Afmetingen40 x 50 cm (h x b)
Incl. lijst63 x 83 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd

Origineel gesigneerd , Olieverf op papier

Noor Sternheim (1943) was actief als kunstenaar van begin jaren '70 van de vorige eeuw tot circa 2016 en exposeerde regelmatig in binnen- en buitenland.


Haar werk is vaak een mengeling van figuratieve en abstracte elementen. Dikwijls spelen dieren of een hond of hondachtige vorm een rol in het thema van het werk. De dieren worden vaak gebruikt om een situatie uit te beelden waar eenieder zelf iets bij kan denken.


Noor maakte litho's en etsen maar ook veel gemengde technieken of olieverf zoals dit werk.


Aanvankelijk werkte zij in Alkmaar en later in Bergen (NH) waar zij deel uitmaakte van het kunstenaarsgezelschap Drukkerstroost. Drukkerstroost was met name actief in de jaren '80 en ' 90 van de vorige eeuw. Het waren beeldend kunstenaars die allemaal verbonden waren aan het KCB, Kunstenaars Centrum Bergen, die samen optrokken en regelmatig samen exposeerden. Hoewel het werk van de leden van Drukkerstroost allemaal op zijn eigen manier vernieuwend was, was er geen echte grote gemene deler in artistieke zin. Het betrof een groep kunstenaars met ieder een zeer eigen stijl.


Het werk is op passepartout gezet en verkeert in uitstekende conditie.
prijs exclusief verzending
Conditie
ConditieZeer Goed
werk is in uitstekende conditie en bevindt zich in een houten lijst met glas
Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: Amsterdam, Nederland
koeriersdienstBen u niet in staat om een werk zelf af te halen, dan kunt u een koeriersdienst inschakelen om het werk te laten afhalen. Klik hier voor meer informatie over hoe dit werkt en bekijk de tarieven.
VerzendenDoor het formaat of de kwetsbaarheid is het niet mogelijk om dit item via reguliere post te verzenden

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie.

Noor Sternheim (1943)

Nederlands Nederlands

Geplaatst door  redborough
Lid sinds 2021
0 verkochte items
Alle items van deze verkoper (0)
83 cm
63 cm
50 cm
40 cm
Veilinggegevens
Starttijd27-11-2022 om 0:03
Eindtijd6-12-2022 om 21:42
Openingsbod € 80
Veilingkosten: 15%
AfhalenJa is mogelijk
ObjectlocatieAmsterdam,  Nederland