Oene Romkes de Jongh - Olieverf op doek, Boerderij met dorpsgezicht - Ingelijst

Oene Romkes de Jongh - Olieverf op doek, Boerderij met dorpsgezicht - Ingelijst kopen? Bied vanaf 750!
Oene Romkes de Jongh - Olieverf op doek, Boerderij met dorpsgezicht - Ingelijst kopen? Bied vanaf 750!Oene Romkes de Jongh - Olieverf op doek, Boerderij met dorpsgezicht - Ingelijst kopen? Bied vanaf 750!Oene Romkes de Jongh - Olieverf op doek, Boerderij met dorpsgezicht - Ingelijst kopen? Bied vanaf 750!Oene Romkes de Jongh - Olieverf op doek, Boerderij met dorpsgezicht - Ingelijst kopen? Bied vanaf 750!Oene Romkes de Jongh - Olieverf op doek, Boerderij met dorpsgezicht - Ingelijst kopen? Bied vanaf 750!Oene Romkes de Jongh - Olieverf op doek, Boerderij met dorpsgezicht - Ingelijst kopen? Bied vanaf 750!Oene Romkes de Jongh - Olieverf op doek, Boerderij met dorpsgezicht - Ingelijst kopen? Bied vanaf 750!Oene Romkes de Jongh - Olieverf op doek, Boerderij met dorpsgezicht - Ingelijst kopen? Bied vanaf 750!Oene Romkes de Jongh - Olieverf op doek, Boerderij met dorpsgezicht - Ingelijst kopen? Bied vanaf 750!Oene Romkes de Jongh - Olieverf op doek, Boerderij met dorpsgezicht - Ingelijst kopen? Bied vanaf 750!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Oene Romkes de Jongh (1812-1896)
TypeSchilderij
Periode1800 t/m 1899
TechniekOlieverf
DragerCanvas (Doek)
IngelijstIngelijst
Afmetingen22 cm x 27 cm (h x b)
Incl. lijst36 cm x 40 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
Fraai ingelijst landschap van kunstenaar Oene Romkes De Jongh. Romkes de Jongh werd in 1812 in Makkum Friesland geboren.  Hij werd met name bekend om zijn stadgezichten van Amsterdam, waar hij enige tijd spendeerde. Zijn Friese afkomst verdween echter niet geheel uit zijn oeuvre: hij vervaardigde enkele landschappen, waar het landelijke centraal staat. Het desbetreffende werk is hier een uitstekend voorbeeld van.
Dit item wordt geveild door Kunstveiling in opdracht van de inbrenger. Voor items aangeboden door de Veilingmeester of Veilingmeestercollecties zelf, gelden de volgende voorwaarden:

Passe-partout/lijsten: Beschadigingen aan lijsten worden niet beschreven. Indien een werk achter glas is ingelijst en het glas kapot is, zal dit wel vermeld worden. Passe-partouts worden op geen enkele manier gegarandeerd en ook niet altijd meegezonden.

Oplage: Het oplagenummer op de foto kan afwijken van het hierboven genoemde correcte oplagenummer. Als wij meerdere exemplaren hebben in gelijke conditie, maken wij niet voor elk blad een nieuwe foto.

Afhandeling: Wanneer u de hoogste bieder bent, ontvangt u na afloop van de veiling per e-mail van ons een factuur voor de aangekochte werken. Hierin vindt u de details m.b.t. de betaling en de afhandeling.

Bezichtigen: De aankoop valt onder de aankoopgarantie van Kunstveiling. Wilt u toch een werk bezichtigen voordat u een bod uitbrengt, dan is dat mogelijk op afspraak op de vestiging van Kunstveiling in Amstelveen (Dinsdag t/m vrijdag tussen 11.00 - 17.15 uur). Neemt u hiervoor contact met ons op.

Vragen: Wij streven ernaar zo veel mogelijk informatie te geven in de veilingomschrijving. Heeft u echter nog vragen, gebruik dan de button ‘Vraag de verkoper’ om contact met ons op te nemen. Andere items die wij aanbieden, kunt u bekijken door op de naam van de verkoper te klikken.

Volgrecht: Voor werken met een totale prijs (inclusief veilingkosten maar exclusief BTW) boven de 3000,- euro, is het wettelijk Volgrecht van maximaal 4% van toepassing. (Dit geldt niet voor kunst van kunstenaars die langer dan 70 jaar geleden zijn overleden).  Het volgrecht dient betaald te worden door de koper. Kunstveiling zal zorg dragen voor de financiële afwikkeling van de Volgrecht-vergoeding volgens de vastgelegde bepalingen.

Voor internationale kopers: Dit item wordt aangeboden door Kunstveiling.nl. Indien u het item wint, ontvangt u een Nederlandse aankoopfactuur van Kunstveiling.nl.
Conditie
ConditieGoed
Gezien de leeftijd is het werk in goede staat, Het vernis is wat licht vuil en vergeeld en dient te worden schoongemaakt. Daarnaast is er op enkele plekken in de compositie craquelé zichtbaar, zie de detailfoto's voor een indruk van de huidige staat van het werk. 

De lijst heeft ook enige oppervlaktebeschadigingen. 
Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: Amstelveen, Nederland
koeriersdienstBen u niet in staat om een werk zelf af te halen, dan kunt u een koeriersdienst inschakelen om het werk te laten afhalen. Klik hier voor meer informatie over hoe dit werkt en bekijk de tarieven.
VerzendenDoor het formaat of de kwetsbaarheid is het niet mogelijk om dit item via reguliere post te verzenden

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

Oene Romkes de Jongh (1812-1896)

Nederlands Nederlands Alle items van deze kunstenaar (1)

Geplaatst door  veilingmeester
Lid sinds 2010
50892 verkochte items
Alle items van deze verkoper (383)
40 cm
36 cm
27 cm
22 cm
Veilinggegevens
Starttijd18-9-2023 om 14:28
Eindtijd23-9-2023 om 21:28
Openingsbod € 750
Veilingkosten: 15%
AfhalenJa is mogelijk
ObjectlocatieAmstelveen,  Nederland
VerzendingAlleen per koerier

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.