• Populair
  • Loopt vandaag af
  • 1e keer aangeboden
  • Vanaf 1 euro
  • Vandaag geplaatst
  • Laatste kans
  • Alleen aftersale
Deutsch

Paul Huf - C-Print met Dibond, Uitstappen

Paul Huf - C-Print met Dibond, Uitstappen kopen? Bied vanaf 35!

Dit item is verkocht Toon item

Paul Huf - C-Print met Dibond, Uitstappen

Fotografie

Verkoopprijs: € 71,30 (Incl. 15% veilingkosten)

Vergelijkbaar item plaatsen
Paul Huf - C-Print met Dibond, Uitstappen kopen? Bied vanaf 35!
Paul Huf - C-Print met Dibond, Uitstappen kopen? Bied vanaf 35!Paul Huf - C-Print met Dibond, Uitstappen kopen? Bied vanaf 35!Paul Huf - C-Print met Dibond, Uitstappen kopen? Bied vanaf 35!
Paul Huf - C-Print met Dibond, Uitstappen kopen? Bied vanaf 35!Paul Huf - C-Print met Dibond, Uitstappen kopen? Bied vanaf 35!Paul Huf - C-Print met Dibond, Uitstappen kopen? Bied vanaf 35!
Vergelijkbaar item plaatsen

Verkoper

Geplaatst door  Veilingmeester
FA. (272)

Lid sinds 2010
36994 verkochte items
Alle items van deze verkoper (259)
  • Paul Huf (1924-2002)
TypeFotografie
Jaartal1954
TechniekC-Print
OnderwerpFiguren
IngelijstDibond
Afmetingen40 cm x 40 cm (h x b)
GesigneerdOngesigneerd
Het kunstwerk is voorzien van een atelier stempel van Studio Paul Huf. Ook wordt het werk geleverd inclusief de twee boeken People en Record Covers van Paul Huf tot de voorraad strekt. De afgebeelde foto hoeft niet voor te komen in één van de boeken. 


LET OP: Dit item wordt geveild door Kunstveiling in opdracht van de inbrenger. Voor items aangeboden door de Veilingmeester of Veilingmeester_Collecties zelf, gelden de volgende speciale voorwaarden.

Passe-partout/lijsten: Beschadigingen aan lijsten worden niet beschreven. Indien een werk achter glas is ingelijst en het glas kapot is, zal dit wel vermeld worden. Passe-partouts worden op geen enkele manier gegarandeerd en ook niet altijd meegezonden. Alleen als een werk niet uit het passe-partout te halen is, zal dit vermeld worden.

Afhandeling: Wanneer u de hoogste bieder bent, ontvangt u na afloop van de veiling per e-mail van ons een factuur voor de aangekochte werken. Hierin vindt u de details m.b.t. de betaling. Werken kunnen op dinsdag t/m vrijdag tussen 11.00 - 17.15 uur worden afgehaald op het kantoor van Kunstveiling in Amsterdam-Zuidoost. Als u uw aankoop afhaalt, betaalt u geen extra kosten.

Bezichtigen: Het is ook mogelijk om dit werk vooraf te bezichtigen. Ondanks de aankoopgarantie van Kunstveiling waar uw werk onder valt, kunt u het werk bekijken voordat u een bod uitbrengt. Bezichtigen kan op de vestiging van Kunstveiling in Amsterdam-Zuidoost op dinsdag t/m vrijdag tussen 11.00 - 17.15 uur.

Vragen: Wij streven ernaar zo veel mogelijk informatie te geven in de veilingomschrijving. Heeft u echter nog vragen, gebruik dan de button ‘Vraag de verkoper’ om contact met ons op te nemen. Andere items die wij aanbieden, kunt u bekijken door op de naam van de verkoper te klikken.

Volgrecht: Voor werken met een hamerprijs (inclusief veilingkosten maar exclusief BTW) boven de 3000,- euro, is het wettelijk volgrecht van minimaal 4% van toepassing. Het volgrecht dient betaald te worden door de koper. Kunstveiling zal zorg dragen voor de financiële afwikkeling van de Volgrecht-vergoeding volgens de vastgelegde bepalingen.

Conditie

ConditieZeer Goed

Lichte beschadigingen aan de randen van het dibond.

Verzending

Garantie

GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

Dit item is verkocht voor 71,30(Incl. 15% veilingkosten)

VEILINGGEGEVENS

Starttijd:13-01-2021 om 16:53
Eindtijd:24-01-2021 om 20:19

Biedingen (4):

Pieter1963
24 jan. / 20:13
€ 62
Hupaf2020
24 jan. / 20:13
€ 52
Hupaf2020
24 jan. / 19:47
€ 40
CARKIWI
20 jan. / 21:20
€ 35
Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.