Peer Veneman - Ets uit het Art Finance Portfolio - Verkocht

Peer Veneman - Ets uit het Art Finance Portfolio kopen? Bied vanaf 1!
Dit item is verkocht Toon item
Grafiek (handgesigneerd)

Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

Vergelijkbaar item plaatsen
Peer Veneman - Ets uit het Art Finance Portfolio kopen? Bied vanaf 1!
Peer Veneman - Ets uit het Art Finance Portfolio kopen? Bied vanaf 1!Peer Veneman - Ets uit het Art Finance Portfolio kopen? Bied vanaf 1!Peer Veneman - Ets uit het Art Finance Portfolio kopen? Bied vanaf 1!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Peer Veneman (1952)
TypeGrafiek (handgesigneerd)
Periode1945 t/m 1999
TechniekEts
DragerPapier
IngelijstNiet Ingelijst
Afmetingen105 x 75 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
Oplage64/99

Ets afkomstig uit een portfolio uitgegeven door Art Finance B.V. Rotterdam, in 1991. 

Het portfolio bevat werk van 7 kunstenaars (Aldert Mantje, Willem Sanders, Rob Scholte, Ton van Summeren, Peer Veneman, Harald Vlugt en Martin van Vreden). Deze werken worden eveneens op de veiling aangeboden.

De kunstenaars zijn in de periode van oktober 1990 tot juni 1991 in de gelegenheid gesteld in de grafische ateliers van Novak Graphics Inc. in Toronto (Canada) naar eigen inzicht een zeefdruk, ets of houtdruk te maken.

Het werk is met de hand gesigneerd en genummerd.

Het oplagenummer op de foto(‘s) kan afwijken van het hierboven genoemde correcte oplagenummer. 

LET OP: Dit item wordt geveild door Kunstveiling in opdracht van de inbrenger. Voor items aangeboden door de Veilingmeester of Veilingmeester_Collecties zelf, gelden de volgende speciale voorwaarden.

Passe-partout/lijsten: Beschadigingen aan lijsten worden niet beschreven. Indien een werk achter glas is ingelijst en het glas kapot is, zal dit wel vermeld worden. Passe-partouts worden op geen enkele manier gegarandeerd en ook niet altijd meegezonden. 

Afhandeling: Wanneer u de hoogste bieder bent, ontvangt u na afloop van de veiling per e-mail van ons een factuur voor de aangekochte werken. Hierin vindt u de details m.b.t. de betaling en de afhandeling. Werken kunnen op dinsdag t/m vrijdag tussen 11.00 - 17.15 uur op afspraak worden afgehaald op het kantoor van Kunstveiling in Amstelveen. Bij het ophalen van uw aankoop betaalt u uiteraard geen bezorg- of verzendkosten.

Bezichtigen: Heeft u interesse in het werk? Het is ook mogelijk om dit werk vooraf te bezichtigen. Ondanks de aankoopgarantie van Kunstveiling waar uw werk onder valt, kunt u het werk bekijken voordat u een bod uitbrengt. Bezichtigen kan op afspraak op de vestiging van Kunstveiling in Amstelveen op dinsdag t/m vrijdag tussen 11.00 - 17.15 uur. Neemt u hiervoor contact met ons op.

Vragen: Wij streven ernaar zo veel mogelijk informatie te geven in de veilingomschrijving. Heeft u echter nog vragen, gebruik dan de button ‘Vraag de verkoper’ om contact met ons op te nemen. Andere items die wij aanbieden, kunt u bekijken door op de naam van de verkoper te klikken.

Volgrecht: Voor werken met een totale prijs (inclusief veilingkosten maar exclusief BTW) boven de 3000,- euro, is het wettelijk Volgrecht van maximaal 4% van toepassing. Het volgrecht dient betaald te worden door de koper. Kunstveiling zal zorg dragen voor de financiële afwikkeling van de Volgrecht-vergoeding volgens de vastgelegde bepalingen.

Voor internationale kopers: Dit item wordt aangeboden door Kunstveiling.nl. Indien u het item wint, ontvangt u een Nederlandse aankoopfactuur van Kunstveiling.

Conditie
ConditieZeer Goed
Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: Amstelveen, Nederland
VerzendenPakketpost
PrijsTot 2 kg.
Binnen Nederland € 11,49
Naar België € 17,49
Naar Duitsland € 17,49
Europese Unie € 17,49
Wereldwijd € 29,49

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

Peer Veneman (1952)

Nederlands Nederlands Alle items van deze kunstenaar (1)

Geplaatst door  veilingmeester
Lid sinds 2010
9970 verkochte items
Alle items van deze verkoper (27)
75 cm
105 cm
Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

AfhalenJa is mogelijk
ObjectlocatieAmstelveen,  Nederland
Veilinggegevens
Starttijd6-12-2021 om 9:56
Eindtijd12-12-2021 om 22:43
Biedingen (10)
Log in of registreer om de biedgeschiedenis te bekijken