Peter Bastiaanssen - Vaas bloemen - Verkocht

Peter Bastiaanssen - Vaas bloemen kopen? Bied vanaf 20!
Dit item is verkocht Toon item
Grafiek (handgesigneerd)

Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

Vergelijkbaar item plaatsen
Peter Bastiaanssen - Vaas bloemen kopen? Bied vanaf 20!
Peter Bastiaanssen - Vaas bloemen kopen? Bied vanaf 20!Peter Bastiaanssen - Vaas bloemen kopen? Bied vanaf 20!Peter Bastiaanssen - Vaas bloemen kopen? Bied vanaf 20!Peter Bastiaanssen - Vaas bloemen kopen? Bied vanaf 20!Peter Bastiaanssen - Vaas bloemen kopen? Bied vanaf 20!Peter Bastiaanssen - Vaas bloemen kopen? Bied vanaf 20!Peter Bastiaanssen - Vaas bloemen kopen? Bied vanaf 20!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Peter Bastiaanssen (1957)
TypeGrafiek (handgesigneerd)
Jaartal2002
TechniekZeefdruk
DragerPapier
IngelijstNiet Ingelijst
Afmetingen75 x 60 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
Oplage113/150

Peter Bastiaanssen (1957) is geboren in Breda, woont en werkt in Rotterdam, en is schilder en beeldhouwer. Hij studeerde aan de Academie St. Joost te Breda die hij in 1987 voltooide.  Kenmerkend voor de kunstwerken van Peter Bastiaanssen zijn de vrolijke kleuren en de aanwezigheid van de hond met kraaloogjes. Bastiaanssen zet een vraagteken bij kunst waar je eindeloos over moet nadenken zonder dat er beeldende kwaliteit valt te ontdekken. In zijn kleurige schilderijen figureren decoratieve wandversieringen, een kleed, een vaas bloemen, een vis in een kom, een of meerdere kopjes koffie en de zwarte hond. Een van zijn projecten is ‘Art is a dog’. De zwarte hond verschijnt in zijn schilderijen, houten beelden en zeefdrukken, vaak in een kleurrijke omgeving.

Conditie
ConditieGoed
Is in goede staat
Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: Haarlem, Nederland
VerzendenPakketpost
PrijsTot 2 kg.
Binnen Nederland € 11,50

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie.

Peter Bastiaanssen (1957)

Nederlands Nederlands Alle items van deze kunstenaar (5)

Geplaatst door  Artflirt
Lid sinds 2020
0 verkochte items
Alle items van deze verkoper (0)
60 cm
75 cm
Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

AfhalenJa is mogelijk
ObjectlocatieHaarlem,  Nederland
Veilinggegevens
Starttijd23-1-2021 om 13:07
Eindtijd2-2-2021 om 21:32
Biedingen (5)
Log in of registreer om de biedgeschiedenis te bekijken