Peter Klasen - Peter Klasen: Portfolio Klasen devant le miroir de notre..., 3x zeefdruk + boek - Verkocht

Peter Klasen: Portfolio Klasen devant le miroir de notre..., 3x zeefdruk + boek kopen? Bied vanaf 120!
Dit item is verkocht Toon item
Grafiek (handgesigneerd)

Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

Vergelijkbaar item plaatsen
Peter Klasen: Portfolio Klasen devant le miroir de notre..., 3x zeefdruk + boek kopen? Bied vanaf 120!
Peter Klasen: Portfolio Klasen devant le miroir de notre..., 3x zeefdruk + boek kopen? Bied vanaf 120!Peter Klasen: Portfolio Klasen devant le miroir de notre..., 3x zeefdruk + boek kopen? Bied vanaf 120!Peter Klasen: Portfolio Klasen devant le miroir de notre..., 3x zeefdruk + boek kopen? Bied vanaf 120!Peter Klasen: Portfolio Klasen devant le miroir de notre..., 3x zeefdruk + boek kopen? Bied vanaf 120!Peter Klasen: Portfolio Klasen devant le miroir de notre..., 3x zeefdruk + boek kopen? Bied vanaf 120!Peter Klasen: Portfolio Klasen devant le miroir de notre..., 3x zeefdruk + boek kopen? Bied vanaf 120!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Peter Klasen (1935)
TypeGrafiek (handgesigneerd)
Periode1945 t/m 1999
GesigneerdHandgesigneerd

Uit collectie geveild: Zie speciale voorwaarden

Luxe editie: “Klasen devant le miroir de notre monde”, 3 met potlood gesigneerde zeefdrukken van Peter Klasen + boek met tekst van Gilles Plazy uit 1991 in een mooi blauw portfolio.

Titel: Klasen devant le miroir de notre monde
Jaartal: 1991
Afmetingen zeefdruk: (3x) 40,5 cm x 30,5 cm
Oplage: 73/200
Gesigneerd: Ja, 3x handgeschreven met potlood
Materiaal: 3x Zeefdruk op geschept papier
Ingelijst: Nee
Conditie: In perfecte staat
Uitgever: GKM Siwert Bergström te Malmö Zweden, 1991.

 

(Bij het fotograferen van werken op papier worden magneten gebruikt die op de foto zichtbaar kunnen zijn.)

Speciale voorwaarden:

Toeslag: Op deze werken zit een toeslag voor de koper van 10 euro per gewonnen item. Deze toeslag is noodzakelijk om dit soort partijen te kunnen veilen. Deze toeslag geldt ALLEEN voor werken aangeboden met deze account. (Zie www.kunstveiling.nl/toeslag)


 

Passe-partout/Lijsten: Kleine beschadigingen aan lijsten worden niet beschreven. Indien een werk achter glas is ingelijst en het glas is kapot, zal dit wel vermeld worden. Passe-partouts worden op geen enkele manier gegarandeerd en ook niet altijd meegezonden. Alleen als een werk niet uit het passe-partout te halen is, zal dit vermeld worden. 


Afhandeling:
Dit werk kan worden opgehaald tijdens kantooruren in Amsterdam bij Kunstveiling.nl. U betaalt bij afhalen geen extra kosten. Bij grote werken verdient dit altijd de voorkeur. Verzending of bezorging door een koerier is ook mogelijk.Als u de hoogste bieder bent ontvangt u na afloop van de veiling van ons een factuur voor de aangekochte werken. Heeft u nog andere biedingen lopen dan wachten wij over het algemeen met het versturen van de factuur totdat al uw biedingen in die week zijn afgelopen, zodat de aankopen op 1 factuur gezet kunnen worden.


Garantie:
Dit werk is volledig door Kunstveiling.nl gegarandeerd en afkomstig van professionele partijen.
Mocht blijken dat het werk niet juist is omschreven, zowel m.b.t. de conditie als de authenticiteit, dan ontvangt u de volledige aankoop terug.

De standaard garantie op werken is 3 weken, maar kan in overleg verlengd worden. Als u een werk afhaalt en heeft gecontroleerd, vervalt de garantie op de conditie. Vanzelfsprekend blijft de garantie op authenticiteit dan wel van kracht.

Bezichtigen:
Het is mogelijk om dit werk vooraf te bezichtigen. Ondanks dat u een aankoopgarantie heeft, kunt u het werk bekijken voordat u een bod uitbrengt. U kunt contact opnemen via de knop “Stel de verkoper een vraag” om een afspraak te maken. Bezichtigen kan in Amsterdam ZO, tijdens kantooruren, maar alleen op afspraak.

Wij streven er naar zo veel mogelijk informatie te geven in de veilingomschrijving. Heeft u echter nog vragen, gebruik dan de “Stel de verkoper een vraag” link om contact met ons op te nemen. Kijkt u verder bij onze andere items door op de button “Alle items van deze verkoper” te klikken.

QQSW

Transport
VerzendenDoor het formaat of de kwetsbaarheid is het niet mogelijk om dit item via reguliere post te verzenden

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item
Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

AfhalenJa is mogelijk
Veilinggegevens
Starttijd24-12-2015 om 15:51
Eindtijd3-1-2016 om 14:51
Biedingen (1)
Log in of registreer om de biedgeschiedenis te bekijken