Peter Sjoblom - Zwart/wit lithografie

Peter Sjoblom - Zwart/wit lithografie kopen? Bied vanaf 39!
Peter Sjoblom - Zwart/wit lithografie kopen? Bied vanaf 39!Peter Sjoblom - Zwart/wit lithografie kopen? Bied vanaf 39!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Peter Sjoblom (1979)
TypeGrafiek (handgesigneerd)
Jaartal1981
TechniekLitho
DragerPapier
IngelijstNiet Ingelijst
Afmetingen36 x 43 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
OplageEpreuve d artiste
Dit kunstwerk is een lithografie uit 1981, gesigneerd met potlood.
Peter Sjöblom is een Zweedse kunstenaar geboren in 1953. Hij is vooral bekend om zijn abstracte schilderijen en sculpturen, die vaak gekenmerkt worden door een minimalistische en geometrische stijl. Sjöblom's werk is geïnspireerd door de kunst van de Constructivisten en de De Stijl-beweging.
Een van de kenmerken van Sjöblom's werk is zijn gebruik van geometrische vormen en symmetrie. Hij maakt vaak gebruik van rechte lijnen, cirkels en vierkanten in zijn schilderijen, waardoor er een gevoel van orde en precisie ontstaat. Sjöblom's kleurgebruik is vaak sober en subtiel, waardoor de geometrische vormen extra opvallen.
Sjöblom's sculpturen zijn vaak gemaakt van metaal en zijn vaak gebaseerd op geometrische vormen zoals piramides, cilinders en kubussen. Net als zijn schilderijen, zijn ook zijn sculpturen vaak minimalistisch en hebben ze een gevoel van precisie en balans.
In zijn kunst draait het om het verkennen van de relatie tussen vormen en ruimte, en hoe deze kunnen worden gecombineerd om een gevoel van harmonie te creëren. Sjöblom's werk is een belangrijk voorbeeld van hoe abstracte kunst kan worden gebruikt om een universele taal van vormen en kleuren te creëren die overal ter wereld wordt begrepen.
Conditie
ConditieZeer Goed
Transport
VerzendenPakketpost
PrijsTot 2 kg.
Binnen Nederland € 8,70
Naar België € 13,00
Naar Duitsland € 13,00
Europese Unie € 13,00
Wereldwijd € 25,25

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie.

Peter Sjoblom (1979)

Zweeds Zweeds

Geplaatst door  JanHenkelartworks
Lid sinds 2023
41 verkochte items
Alle items van deze verkoper (0)
43 cm
36 cm
Veilinggegevens
Starttijd29-1-2023 om 22:14
Eindtijd4-2-2023 om 20:39
Openingsbod € 39
Veilingkosten: 15%
AfhalenNee is niet mogelijk
ObjectlocatieZwaag,  Nederland