Peter van den Braken - Expressionistisch landschap - Verkocht

Peter van den Braken - Expressionistisch landschap kopen? Bied vanaf 110!
Dit item is verkocht Toon item
Schilderij

Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

Vergelijkbaar item plaatsen
Peter van den Braken - Expressionistisch landschap kopen? Bied vanaf 110!
Peter van den Braken - Expressionistisch landschap kopen? Bied vanaf 110!Peter van den Braken - Expressionistisch landschap kopen? Bied vanaf 110!Peter van den Braken - Expressionistisch landschap kopen? Bied vanaf 110!Peter van den Braken - Expressionistisch landschap kopen? Bied vanaf 110!Peter van den Braken - Expressionistisch landschap kopen? Bied vanaf 110!Peter van den Braken - Expressionistisch landschap kopen? Bied vanaf 110!Peter van den Braken - Expressionistisch landschap kopen? Bied vanaf 110!Peter van den Braken - Expressionistisch landschap kopen? Bied vanaf 110!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Peter van den Braken (1896-1979)
Type kunstwerkSchilderij
Jaartal1969
TechniekOlieverf
DragerPaneel
StijlExpressionistisch
OnderwerpLandschap
IngelijstNiet Ingelijst
Afmetingen34 x 50 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
Peter van den Braken (1896-1979). Expressionistisch landschap. Olieverf op paneel. Met op achterzijde geschreven: "en dertig eindig op 30 nov 1969". Daarbij een schets van een clown (mogelijk geschonken aan een jarige?). Het schilderij is in goede staat.

Petrus Anthonius (Peter) van den Braken (Eindhoven, 25 september 1896-1979) was een Nederlandse figuratieve kunstschilder.

In het schildersdorp Heeze kreeg hij onderricht van de schilder Jan Kruysen. Veel van de technieken van het schilderen heeft hij echter zichzelf bijgebracht. Van den Braken werkte in zijn jonge jaren onder andere in Eindhoven, Brussel,Kortenhoef, Parijs,Londen en Rome. Later in zijn leven werkte hij enige tijd in Noord Amerika in Montreal en Toronto in Canada, Palm Beach in Florida en in Mexico City. Terug in Nederland werkte hij in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven en ten slotte in Sterksel.

Naar hem is het Peter van den Brakencentrum te Eindhoven genoemd.
Conditie
ConditieZeer Goed
Goede staat zonder ouderdomssporen en gebruikssporen.
Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: Den bosch, Nederland
VerzendenPakketpost
PrijsTot 2 kg.
Binnen Nederland € 13,50
Naar België € 17,50
Naar Duitsland € 17,50
Europese Unie € 17,50
Wereldwijd € 30,00

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie.

Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

AfhalenJa is mogelijk
ObjectlocatieDen Bosch,  Nederland
Veilinggegevens
Starttijd24-10-2022 om 16:23
Eindtijd6-11-2022 om 21:42
Biedingen (1)
Log in of registreer om de biedgeschiedenis te bekijken