• Populair
  • Loopt vandaag af
  • 1e keer aangeboden
  • Vanaf 1 euro
  • Vandaag geplaatst
  • Laatste kans
  • Alleen aftersale
Deutsch
English
Français

Piet Ouborg - Zeefdruk op katoenzijde, Invaart - Verkocht

Piet Ouborg - Zeefdruk op katoenzijde, Invaart kopen? Bied vanaf 35!
Dit item is verkocht Toon item

Verkoopprijs: € 40,00

Vergelijkbaar item plaatsen
Piet Ouborg - Zeefdruk op katoenzijde, Invaart kopen? Bied vanaf 35!
Piet Ouborg - Zeefdruk op katoenzijde, Invaart kopen? Bied vanaf 35!Piet Ouborg - Zeefdruk op katoenzijde, Invaart kopen? Bied vanaf 35!Piet Ouborg - Zeefdruk op katoenzijde, Invaart kopen? Bied vanaf 35!
Vergelijkbaar item plaatsen
Verkoper

Geplaatst door  Veilingmeester
FA. (318)

Lid sinds 2010
44055 verkochte items
Alle items van deze verkoper (404)
  • Piet Ouborg (1893-1956)
TypeBijzondere Uitgaves
Jaartal1991
TechniekVaria
Afmetingen50 cm x 64 cm (h x b)
GesigneerdOngesigneerd/Drukgesigneerd
Texoprint werkte veel samen met toonaangevende kunstenaars voor de vervaardiging van hoogwaardige en kleurrijke zeefdrukken op textiel. Wij veilen nu diverse van deze mooie uitgaves.

LET OP: Dit item wordt geveild door Kunstveiling in opdracht van de inbrenger. Voor items aangeboden door de Veilingmeester of Veilingmeester_Collecties zelf, gelden de volgende speciale voorwaarden.

Toeslag: Op deze werken zit een toeslag voor de koper van 10,- euro per gewonnen item. Deze toeslag geldt alleen voor werken aangeboden door de Veilingmeester. Zie hiervoor ook onze veilingregels. 


Afhandeling: Wanneer u de hoogste bieder bent, ontvangt u na afloop van de veiling per e-mail van ons een factuur voor de aangekochte werken. Hierin vindt u de details m.b.t. de betaling. Werken kunnen op werkdagen tussen 09.15 - 17.15 uur worden afgehaald op het kantoor van Kunstveiling in Amsterdam-Zuidoost. Als u uw aankoop afhaalt, betaalt u geen extra kosten.


Bezichtigen: Het is ook mogelijk om dit werk vooraf te bezichtigen. Ondanks de aankoopgarantie van Kunstveiling waar uw werk onder valt, kunt u het werk bekijken voordat u een bod uitbrengt. Bezichtigen kan op de vestiging van Kunstveiling in Amsterdam-Zuidoost op werkdagen tussen 09.15 - 17.15 uur. 


Vragen: Wij streven ernaar zo veel mogelijk informatie te geven in de veilingomschrijving. Heeft u echter nog vragen, gebruik dan de button ‘Vraag de verkoper’ om contact met ons op te nemen. Andere items die wij aanbieden, kunt u bekijken door op de naam van de verkoper te klikken.


Administratieve code:
QQPD

ConditieZeer Goed
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item
Dit item is verkocht voor 40,00
VEILINGGEGEVENS
Starttijd:06-09-2018 om 10:35
Eindtijd:16-09-2018 om 19:08
Biedingen (2)
Fluxwear
16 sep. / 18:53
€ 40
MdV
07 sep. / 09:11
€ 35
Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.