Piet Stockmans - 4 koffiekopjes , 4 dessert borden

Piet Stockmans - 4 koffiekopjes , 4 dessert borden kopen? Bied vanaf 100!
Piet Stockmans - 4 koffiekopjes , 4 dessert borden kopen? Bied vanaf 100!Piet Stockmans - 4 koffiekopjes , 4 dessert borden kopen? Bied vanaf 100!Piet Stockmans - 4 koffiekopjes , 4 dessert borden kopen? Bied vanaf 100!Piet Stockmans - 4 koffiekopjes , 4 dessert borden kopen? Bied vanaf 100!Piet Stockmans - 4 koffiekopjes , 4 dessert borden kopen? Bied vanaf 100!Piet Stockmans - 4 koffiekopjes , 4 dessert borden kopen? Bied vanaf 100!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Piet Stockmans (1940)
TypeGlas / Keramiek
Jaartal2000
StijlContemporary
Afmetingen7 cm x 14 cm x 14 cm (h x b x d)
Gewicht1000 gram
GemerktGemerkt/Merksticker

4 koffiekopjes met schotel  en
4 dessert borden


De Limburgse keramiekkunstenaar Pieter Stockmans ontwierp voor Serax een porseleinen servies met de naam 'Uno-due-tre'. Het servies, uitgevoerd in romig wit porselein, oogt aan de buitenkant mat en is vanbinnen geglazuurd. De serviesstullen zijn stijlvol en sober, met een hedendaagse uitstraling. Ideaal om dagelijks te gebruiken alsook voor speciale gelegenheden. In 1986 besloten Axel en Serge Van Den Bossche de zaak van hun moeder over te nemen. De bestaande collectie bloempotten groeide onder SERAX al snel uit tot een vernieuwend assortiment voor bloemisten en interieurzaken. Vandaag telt de collectie van Serax niet minder dan 4000 interieurobjecten, gaande van origineel glaswerk over elegante serviezen tot sfeervolle objecten en eigentijds kleinmeubilair. Deze collectie weerspiegelt de key waarden van Serax: vernieuwend en toegankelijk design. Om dit te garanderen werken ze samen met toonaangevende designers uit binnen- en buitenland. Bovendien leidt de bijzondere keuze voor materialen tot unieke producten die een universeel en tijdloos karakter uitademen.

Pieter geeft vijftig jaar knowhow en liefde voor het product door aan zijn dochter Widukind, die sinds 2007 de dagelijkse leiding heeft van de studio, en zijn schoonzoon Frank Claesen, die nieuwe ontwerpen maakt. Samen met een zeskoppig team zetten ze in het atelier de bijzondere traditie van ambachtelijk hardporselein voort.
ConditieNieuwstaat

GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie.

Piet Stockmans (1940)

Belgisch Belgisch Alle items van deze designer (2)

Geplaatst door  FilipD
FA. 

Lid sinds 2023
0 verkochte items
Alle items van deze verkoper (2)
Pinterest
14
7
14
Veiling is afgelopen
VEILINGGEGEVENS
Starttijd:14-01-2023 om 16:37
Eindtijd:22-01-2023 om 22:14
Openingsbod € 100
Veilingkosten: 15%
AfhalenJa is mogelijk
ObjectlocatieVremde,  België
VerzendingUitsluitend afhalen op locatie

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.