Piet van Stuivenberg - Litho: Abstracte compositie - 1965 - Verkocht

Piet van Stuivenberg - Litho: Abstracte compositie - 1965 kopen? Bied vanaf 39!
Dit item is verkocht Toon item
Grafiek (handgesigneerd)

Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

Vergelijkbaar item plaatsen
Piet van Stuivenberg - Litho: Abstracte compositie - 1965 kopen? Bied vanaf 39!
Piet van Stuivenberg - Litho: Abstracte compositie - 1965 kopen? Bied vanaf 39!Piet van Stuivenberg - Litho: Abstracte compositie - 1965 kopen? Bied vanaf 39!Piet van Stuivenberg - Litho: Abstracte compositie - 1965 kopen? Bied vanaf 39!Piet van Stuivenberg - Litho: Abstracte compositie - 1965 kopen? Bied vanaf 39!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Piet van Stuivenberg (1901-1988)
TypeGrafiek (handgesigneerd)
Jaartal1965
TechniekLitho
DragerPapier
StijlModern
OnderwerpAbstract
IngelijstNiet Ingelijst
Afmetingen76 x 56 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
Oplage1/5, eigen druk
Abstracte compositie uit 1965 van Piet van Stuivenberg. Nummer: 1/5, eigen druk.  Afmetingen blad: H76  x B56cm. Afmetingen voorstelling: H55 x B41cm. Het werk is rechts onderaan-en op de achterkant gesigneerd-en gedateerd door de kunstenaar.  De authenticiteit van dit werk wordt volledig gegarandeerd. Een certificaat van echtheid kan, op verzoek, worden gemaild.

Bij aankoop kan het werk worden opgehaald in 's-Gravenzande ( vlakbij Den Haag (Scheveningen), Rotterdam en Delft en 5 minuten van het strand). De termijn voor het ophalen , bij vooruitbetaling, is zeer ruim, m.a.w. de koper kan het werk weken of zelfs maanden later ophalen en het zo mogelijk combineren met een bezoek aan één van de bovengenoemde steden of het strand. Het werk kan ook worden verstuurd. Onze verzenddagen zijn dinsdag en donderdag.

Pieter Antonie van Stuivenberg werd geboren in Schiedam en ontving van 1921 tot 1927 zijn opleiding aan de Rotterdamse Academie van Beeldende Kunsten en Technische Wetenschappen. Hij startte zijn beeldhouw carrière als steenhouwer, eerst beïnvloed door het expressionisme en later meer abstract werkend, met geometrische en strakkere vormen.
Piet is lid geweest van de Rotterdamse kring van beeldende kunstenaars R 33.
Hij maakte studiereizen naar Brussel, Londen en Parijs en sloot zich achtereenvolgens aan bij de kunstenaarsgroeperingen Vrij Beelden (met de Rotterdammers Koos van Vlijmen en Wout van Heusden), Creatie en Nieuwe Ploeg in Voorburg. In 1950 was hij met werk vertegenwoordigd op de vijfde Salon des réalités nouvelles in Parijs.
In 1967 ontving Van Stuivenberg de Hendrik Chabot Prijs en in 1981 werd een overzichtstentoonstelling aan zijn werk gewijd door het Stedelijk Museum Schiedam. Werk van hem bevindt zich in de collecties van het Stedelijk Museum Amsterdam, Museum Boijmans Van Beuningen in Rotterdam en het Schiedamse Stedelijk Museum.
Conditie
ConditieGoed
 De voorstelling is in goede staat. Rechts bovenin de hoek zit een vouw. De randen zijn wat vergeeld. Goed ingelijst valt dit onder het passe-partout.
Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: 's-gravenzande, Nederland
VerzendenPakketpost
Prijs> 10KG of groter dan 1,00 x 0,50 meter
Binnen Nederland € 12,95
Naar België € 21,95
Naar Duitsland € 21,95
Europese Unie € 21,95
Wereldwijd € 55,00

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie.

Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

AfhalenJa is mogelijk
Objectlocatie's-Gravenzande,  Nederland
Veilinggegevens
Starttijd25-5-2022 om 23:16
Eindtijd1-10-2022 om 19:27
Biedingen (1)
Log in of registreer om de biedgeschiedenis te bekijken