Piet Warffemius - Acryl op board - 1990

Piet Warffemius - Acryl op board - 1990 kopen? Bied vanaf 350!
Piet Warffemius - Acryl op board - 1990 kopen? Bied vanaf 350!Piet Warffemius - Acryl op board - 1990 kopen? Bied vanaf 350!Piet Warffemius - Acryl op board - 1990 kopen? Bied vanaf 350!Piet Warffemius - Acryl op board - 1990 kopen? Bied vanaf 350!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Piet Warffemius (1956)
TypeSchilderij
Jaartal1990
TechniekAcryl
DragerBoard
StijlModern
OnderwerpFiguren
IngelijstNiet Ingelijst
Afmetingen72 cm x 100 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd

Acryl op board van Mirjam Slaats. Zonder titel. Jaar: 1990. Afmetingen werk: H72  x b100cm. Het werk is, midden onderaan, gesigneerd  door de kunstenaar. De authenticiteit van dit werk wordt volledig gegarandeerd. Een certificaat van echtheid kan, op aanvraag, worden gemaild.

Verzenden/ophalen:

Bij aankoop kan het werk worden opgehaald in 's-Gravenzande ( vlakbij Den Haag(Scheveningen), Rotterdam en Delft en 5 minuten van het strand). De termijn voor het ophalen , bij vooruitbetaling, is zeer ruim, m.a.w. de koper kan het werk weken of zelfs maanden later ophalen en het zo mogelijk combineren met een bezoek aan één van de bovengenoemde steden of het strand. Het werk kan ook worden verstuurd via een Kunstkoerier(Swift).

Petrus Marcelus Maria (Piet) Warffemius (werkzaam onder de naam Warffemius) (Den Haag, 14 februari 1956) is een Nederlands beeldend kunstenaar.

Leven en werk

Warffemius werd in 1956 in Den Haag geboren. Hij volgde aldaar de opleiding aan de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten waar hij in 1979 afstudeerde. Hij was een leerling van onder anderen Aart Roos en Auke de Vries. Na zijn opleiding was hij werkzaam op meerdere terreinen van de beeldende kunst. Hij is zowel schilder, als beeldhouwer, graficus en keramist.

Werk van zijn hand bevindt zich in de collecties van onder meer Rabobank, ING Bank, Fortis Bank, Westland Utrecht Hypotheekbank, Nationale Nederlanden, Albert Heijn, de Nederlandse Spoorwegen, KPN en diverse andere bedrijven. Ook enkele ministeries en het museum het Kruithuis in 's-Hertogenbosch bezitten werk van hem. In de beeldentuin van de Caldic Collectie in Wassenaar bevindt zich een bronzen beeld van zijn hand. In opdracht van de NS maakte hij een serie panelen die zijn gebruikt voor het interieur van de rijtuigen. Warffemius won in 1997 de Jacob Hartogprijs en in 1980 de Godonprijs. Warffemius maakt deel uit van de Potsdamer Gruppe, met onder anderen Sjoerd Buisman en Armando. In 2007 was hij gastdocent aan de academie voor beeldende kunsten in Hamburg.

Voor het Park Sytwende in Voorburg maakte hij de sculptuur Bomen en voor Doorn de sculptuur Spring, beide sculpturen werden vervaardigd in cortenstaal. Een werk zonder titel in de vorm van een boom kreeg in 2010 een plaats aan de Amstelveenseweg in Amsterdam. In opdracht van het Ministerie van Buitenlandse Zaken maakte hij een sculptuur van cortenstaal, dat geplaatst werd bij de Nederlandse ambassade in Addis Abeba in Ethiopië.

ConditieZeer Goed

De voorstelling is in zeer goede staat. 

Wat plakresten op de achterkant, van een vorige inlijsting.

GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie.

Piet Warffemius (1956)

Nederlands Nederlands Alle items van deze kunstenaar (23)

Geplaatst door  KiewitKunst
FA. (175)

Lid sinds 2011
5644 verkochte items
Alle items van deze verkoper (319)
100 cm
72 cm
Sluit over 2d 7u 6m 36s
Openingsbod€ 350
Veilingkosten : 15%
Bied mee Bied mee
AfhalenJa is mogelijk
Objectlocatie's-Gravenzande,  Nederland
VerzendingAlleen per koerier
Veilinggegevens
Starttijd17-3-2023 om 13:50
Eindtijd27-3-2023 om 20:05
Let op: bij een bod in de laatste 5 minuten wordt de veilingduur met 5 minuten verlengd.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.