Pieter Fouquet - Gravure, De Hollandsche kraam kamer - Verkocht

Pieter Fouquet - Gravure, De Hollandsche kraam kamer kopen? Bied vanaf 20!
Pieter Fouquet - Gravure, De Hollandsche kraam kamer kopen? Bied vanaf 20!Pieter Fouquet - Gravure, De Hollandsche kraam kamer kopen? Bied vanaf 20!Pieter Fouquet - Gravure, De Hollandsche kraam kamer kopen? Bied vanaf 20!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Pieter Fouquet (1729-1800)
TypeGrafiek tot 1900
Jaartal1757
TechniekGravure
DragerPapier
OnderwerpAdel & Politiek
IngelijstAlleen in Passe-partout
Afmetingen36.5 cm x 46.5 cm (h x b)
Passe-partout44.5 cm x 56 cm (h x b)
GesigneerdNaam gedrukt

Op de foto lijkt een verkleuring bij de minutieuze details en lijntjes van de gravure. De verkleuring bevindt zich niet daadwerkelijk op het kunstwerk dit is een vervorming die veroorzaakt is door het fotograferen. 

LET OP: Dit item wordt geveild door Kunstveiling in opdracht van de inbrenger. Voor items aangeboden door de Veilingmeester of Veilingmeester_Collecties zelf, gelden de volgende speciale voorwaarden.

Passe-partout/lijsten: Beschadigingen aan lijsten worden niet beschreven. Indien een werk achter glas is ingelijst en het glas kapot is, zal dit wel vermeld worden. Passe-partouts worden op geen enkele manier gegarandeerd en ook niet altijd meegezonden. Alleen als een werk niet uit het passe-partout te halen is, zal dit vermeld worden. 

Afhandeling: Wanneer u de hoogste bieder bent, ontvangt u na afloop van de veiling per e-mail van ons een factuur voor de aangekochte werken. Hierin vindt u de details m.b.t. de betaling. Werken kunnen op dinsdag t/m vrijdag tussen 11:00  - 17.15 uur worden afgehaald op het kantoor van Kunstveiling in Amsterdam-Zuidoost. Als u uw aankoop afhaalt, betaalt u geen extra kosten.

Bezichtigen: Het is ook mogelijk om dit werk vooraf te bezichtigen. Ondanks de aankoopgarantie van Kunstveiling waar uw werk onder valt, kunt u het werk bekijken voordat u een bod uitbrengt. Bezichtigen kan op de vestiging van Kunstveiling in Amsterdam-Zuidoost op dinsdag t/m vrijdag tussen 11:00 - 17.15 uur. 

Vragen: Wij streven ernaar zo veel mogelijk informatie te geven in de veilingomschrijving. Heeft u echter nog vragen, gebruik dan de button ‘Vraag de verkoper’ om contact met ons op te nemen. Andere items die wij aanbieden, kunt u bekijken door op de naam van de verkoper te klikken.

ConditieZeer Goed

Gezien de leeftijd van het werk is het in zeer goede staat. Het blad is verkleurd. Het passe-partout daarentegen heeft hier en daar lichte scheuren.

GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

Pieter Fouquet (1729-1800)

NederlandsNederlandsAlle items van deze kunstenaar (0)
Geplaatst door  Veilingmeester
FA. (330)

Lid sinds 2010
46952 verkochte items
Alle items van deze verkoper (651)
Pinterest
56 cm
44.5 cm
46.5 cm
36.5 cm
Dit item is verkocht voor 23,00 (Incl. 15% veilingkosten)
VEILINGGEGEVENS
Starttijd:27-02-2020 om 12:40
Eindtijd:03-03-2020 om 20:07
Biedingen (1)
Piet24
03 mrt. / 19:59
€ 20
Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.