Porceleyne Fles - Vaas met bloemen en vogels met deksel

Porceleyne Fles - Vaas met bloemen en vogels met deksel kopen? Bied vanaf 125!
Porceleyne Fles - Vaas met bloemen en vogels met deksel kopen? Bied vanaf 125!Porceleyne Fles - Vaas met bloemen en vogels met deksel kopen? Bied vanaf 125!Porceleyne Fles - Vaas met bloemen en vogels met deksel kopen? Bied vanaf 125!Porceleyne Fles - Vaas met bloemen en vogels met deksel kopen? Bied vanaf 125!Porceleyne Fles - Vaas met bloemen en vogels met deksel kopen? Bied vanaf 125!Porceleyne Fles - Vaas met bloemen en vogels met deksel kopen? Bied vanaf 125!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Porceleyne Fles (1653)
TypeGlas / Keramiek
Jaartal1941
Afmetingen35 cm x 22 cm x 22 cm (h x b x d)
GemerktGemerkt/Merksticker
Deze vaas heeft het jaartal BK: dat is een vaas met deksel van 1941. Met alle merken die deze keramiek fabriek de Porceleyne Fles sinds 1879 kenmerkt. In mooie staat. Bovenkant  enkele superfijne haarscheurtjes maar niets is afgebrokkeld.
ConditieGoed

Aan de hand van het keurmerk blijkt deze pul met deksel gemaakt te zijn in 1941. Sinds 1879 werd er een jaartal op de werken gezet. 

Deze Delfts Blauwe dekselvaas is in 1941 vervaardigd bij de Porceleyne Fles in Delft. De vaas is met de hand beschilderd: op de vaas worden bloemen en een vogel afgebeeld. Aan de onderkant bevindt zich het merk van De Porceleyne Fles: een apothekerspotje met daaronder ineengestrengeld de initialen JT (deze staan voor Joost Thooft, eigenaar van het bedrijf in 1876). Onder het flesje staat het woord ‘Delft’ met een krullende hoofdletter D. Daaronder staat de jaarcode BK (1941) en het modelnummer 362.

GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie.

Sluit over 4d 2u 1m 38s
Openingsbod€ 125
Veilingkosten : 15%
Bied mee Bied mee
AfhalenJa is mogelijk
ObjectlocatieBriltil,  Nederland
VerzendingUitsluitend afhalen op locatie
Veilinggegevens
Starttijd20-3-2023 om 1:37
Eindtijd2-4-2023 om 21:09
Let op: bij een bod in de laatste 5 minuten wordt de veilingduur met 5 minuten verlengd.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.