• Populair
  • Loopt vandaag af
  • 1e keer aangeboden
  • Vanaf 1 euro
  • Vandaag geplaatst
  • Laatste kans
  • Alleen aftersale
Deutsch
English
Français
FA. (12)

Rachid Ben Ali - Gemengde techniek op doek, Zonder titel (Zeer groot!)

Rachid Ben Ali - Gemengde techniek op doek, Zonder titel (Zeer groot!) kopen? Bied vanaf 250!
Rachid Ben Ali - Gemengde techniek op doek, Zonder titel (Zeer groot!) kopen? Bied vanaf 250!Rachid Ben Ali - Gemengde techniek op doek, Zonder titel (Zeer groot!) kopen? Bied vanaf 250!Rachid Ben Ali - Gemengde techniek op doek, Zonder titel (Zeer groot!) kopen? Bied vanaf 250!
Vergelijkbaar item plaatsen
Verkoper

Geplaatst door  Veilingmeester
FA. (318)

Lid sinds 2010
44017 verkochte items
Alle items van deze verkoper (442)
  • Rachid Ben Ali (1978)
TypeSchilderij
Periode1945 t/m 1999
TechniekGemengde Techniek
DragerCanvas (Doek)
IngelijstOp Spieraam
Afmetingen200 cm x 200 cm (h x b)
GesigneerdOngesigneerd

Dit werk is afkomstig uit de collectie van een particuliere verzamelaar. De collectie omvat meerdere werken van Rachid ben Ali en zijn direct aangekocht bij de kunstenaar.

Dit item wordt geveild door Kunstveiling in opdracht van de inbrenger. Voor items aangeboden door de Veilingmeester of Veilingmeester_Collecties zelf, gelden de volgende voorwaarden:

Passe-partout/lijsten: Beschadigingen aan lijsten worden niet beschreven. Indien een werk achter glas is ingelijst en het glas kapot is, zal dit wel vermeld worden. Passe-partouts worden op geen enkele manier gegarandeerd en ook niet altijd meegezonden.  

Oplage: Het oplagenummer op de foto kan afwijken van het hierboven genoemde correcte oplagenummer. Als wij meerdere exemplaren hebben in gelijke conditie, maken wij niet voor elk blad een nieuwe foto.

Afhandeling: Wanneer u de hoogste bieder bent, ontvangt u na afloop van de veiling per e-mail van ons een factuur voor de aangekochte werken. Hierin vindt u de details m.b.t. de betaling en de afhandeling. 

Bezichtigen: De aankoop valt onder de aankoopgarantie van Kunstveiling. Wilt u toch een werk bezichtigen  voordat u een bod uitbrengt, dan is dat mogelijk op afspraak op de vestiging van Kunstveiling in Amstelveen (Dinsdag t/m vrijdag tussen 11.00 - 17.15 uur). Neemt u hiervoor contact met ons op.

Vragen: Wij streven ernaar zo veel mogelijk informatie te geven in de veilingomschrijving. Heeft u echter nog vragen, gebruik dan de button ‘Vraag de verkoper’ om contact met ons op te nemen. Andere items die wij aanbieden, kunt u bekijken door op de naam van de verkoper te klikken.

Volgrecht: Voor werken met een totale prijs (inclusief veilingkosten maar exclusief BTW) boven de 3000,- euro, is het wettelijk Volgrecht van maximaal 4% van toepassing. Het volgrecht dient betaald te worden door de koper. Kunstveiling zal zorg dragen voor de financiële afwikkeling van de Volgrecht-vergoeding volgens de vastgelegde bepalingen.

Voor internationale kopers: Dit item wordt aangeboden door Kunstveiling.nl. Indien u het item wint, ontvangt u een Nederlandse aankoopfactuur van Kunstveiling.nl.

Dit item valt onder de margeregeling
ConditieRedelijk

Redelijk staat, maar met wat slijtage langs de randen en hoeken. Met name langs de rand links vrij veel slijtageplekjes en loskomende verf (de oplichtende plekjes in het zwart). Dit valt niet als zodanig op in het geheel, maar moet wel vermeld worden. 

GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

Rachid Ben Ali (1978)

Alle items van deze kunstenaar(16)
Geplaatst door  Veilingmeester
FA. (318)

Lid sinds 2010
44017 verkochte items
Alle items van deze verkoper (442)
Pinterest
200 cm
200 cm
Sluit over 1d 0u 6m 22s
Openingsbod€ 250
Veilingkosten: 15%
AfhalenJa is mogelijk
ObjectlocatieAmstelveen, Nederland
VerzendingAlleen per koerier
VEILINGGEGEVENS
Starttijd:21-06-2022 om 13:05
Eindtijd:03-07-2022 om 20:13
Let op: bij een bod in de laatste 5 minuten wordt de veilingduur met 5 minuten verlengd.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.