• Populair
  • 1e keer aangeboden
  • Aftersale
  • Laatste 24u geplaatst
  • Loopt vandaag af
  • Vanaf 1 euro
Deutsch
English
Français

Raymond Perridon - Acryl op papier, Zonder titel - Ingelijst (Groot) - Verkocht

Raymond Perridon - Acryl op papier, Zonder titel - Ingelijst (Groot) kopen? Bied vanaf 80!
Raymond Perridon - Acryl op papier, Zonder titel - Ingelijst (Groot) kopen? Bied vanaf 80!Raymond Perridon - Acryl op papier, Zonder titel - Ingelijst (Groot) kopen? Bied vanaf 80!Raymond Perridon - Acryl op papier, Zonder titel - Ingelijst (Groot) kopen? Bied vanaf 80!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Raymond Perridon (1943)
TypeSchilderij
Jaartal1983
TechniekAcryl
DragerPapier
IngelijstIngelijst
Afmetingen109.5 cm x 79.5 cm (h x b)
Lijst111 cm x 81 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd

De kunstenaar heeft de achterkant van de lijst gesigneerd en gedateerd. Er zit geen glas meer in de lijst.

Herkomst: Collectie Otto Schaap

LET OP: Dit item wordt geveild door Kunstveiling in opdracht van de inbrenger. Voor items aangeboden door de Veilingmeester of Veilingmeester_Collecties zelf, gelden de volgende speciale voorwaarden.

Passe-partout/lijsten: Beschadigingen aan lijsten worden niet beschreven. Indien een werk achter glas is ingelijst en het glas kapot is, zal dit wel vermeld worden. Passe-partouts worden op geen enkele manier gegarandeerd en ook niet altijd meegezonden. 

Afhandeling: Wanneer u de hoogste bieder bent, ontvangt u na afloop van de veiling per e-mail van ons een factuur voor de aangekochte werken. Hierin vindt u de details m.b.t. de betaling en de afhandeling. Werken kunnen op dinsdag t/m vrijdag tussen 11.00 - 17.15 uur op afspraak worden afgehaald op het kantoor van Kunstveiling in Amsterdam-Zuidoost. Bij het ophalen van uw aankoop betaalt u uiteraard geen bezorg- of verzendkosten.

Bezichtigen: Heeft u interesse in het werk? Het is ook mogelijk om dit werk vooraf te bezichtigen. Ondanks de aankoopgarantie van Kunstveiling waar uw werk onder valt, kunt u het werk bekijken voordat u een bod uitbrengt. Bezichtigen kan op afspraak op de vestiging van Kunstveiling in Amsterdam-Zuidoost op dinsdag t/m vrijdag tussen 11.00 - 17.15 uur. Neemt u hiervoor contact met ons op.

Vragen: Wij streven ernaar zo veel mogelijk informatie te geven in de veilingomschrijving. Heeft u echter nog vragen, gebruik dan de button ‘Vraag de verkoper’ om contact met ons op te nemen. Andere items die wij aanbieden, kunt u bekijken door op de naam van de verkoper te klikken.

Volgrecht: Voor werken met een totale prijs (inclusief veilingkosten maar exclusief BTW) boven de 3000,- euro, is het wettelijk Volgrecht van minimaal 4% van toepassing. Het volgrecht dient betaald te worden door de koper. Kunstveiling zal zorg dragen voor de financiële afwikkeling van de Volgrecht-vergoeding volgens de vastgelegde bepalingen.

ConditieGoed

Goede conditie. Rechtsboven een gaatje in de hoek. Het werk oogt een beetje stoffig. Er zit geen glas meer in de lijst. Er zitten nog wel enkele glas splintertjes in de omlijsting.

GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

Raymond Perridon (1943)

NederlandsNederlandsAlle items van deze kunstenaar (0)
Geplaatst door  Veilingmeester
FA. (324)

Lid sinds 2010
45491 verkochte items
Alle items van deze verkoper (668)
Pinterest
81 cm
111 cm
79.5 cm
109.5 cm
Dit item is verkocht voor 92,00 (Incl. 15% veilingkosten)
VEILINGGEGEVENS
Starttijd:02-12-2020 om 14:41
Eindtijd:13-12-2020 om 20:13
Biedingen (1)
Obe
13 dec. / 20:05
€ 80
Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.