Reinder Homan - Ets, Aan het eind van de lijn - Verkocht

Reinder Homan - Ets, Aan het eind van de lijn kopen? Bied vanaf 1!
Dit item is verkocht Toon item
Grafiek (handgesigneerd)

Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

Vergelijkbaar item plaatsen
Reinder Homan - Ets, Aan het eind van de lijn kopen? Bied vanaf 1!
Reinder Homan - Ets, Aan het eind van de lijn kopen? Bied vanaf 1!Reinder Homan - Ets, Aan het eind van de lijn kopen? Bied vanaf 1!Reinder Homan - Ets, Aan het eind van de lijn kopen? Bied vanaf 1!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Reinder Homan (1950)
TypeGrafiek (handgesigneerd)
Jaartal1984
TechniekEts
DragerPapier
OnderwerpLandschap
IngelijstIngelijst
Afmetingen12.5 x 17.5 cm (h x b)
Incl. lijst31.5 x 41.5 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
OplageE.A. 2/26

LET OP: Dit item wordt geveild door Kunstveiling in opdracht van de Vattenfall Foundation.

Herkomst: Vattenfall collectie 

De opbrengst van deze veiling komt volledig ten goede aan de Vattenfall Foundation

Vattenfall staat als organisatie midden in de samenleving. Via de Vattenfall Foundation worden activiteiten, programma’s en projecten geïnitieerd, gericht op het ondersteunen van kwetsbare groepen in Nederland. De medewerkers van Vattenfall helpen tijdens evenementen als vrijwilliger een handje mee of zetten hun kennis en expertise in bij projecten. Vattenfall Foundation is een zelfstandige stichting met een eigen bestuur én kvk-nummer en is verplicht de gehele opbrengst uit te geven aan maatschappelijke doeleinden. 

Voor items aangeboden door de Veilingmeester of Veilingmeester_Collecties zelf, gelden verder de volgende speciale voorwaarden.

BTW: Alle genoemde bedragen en het bedrag dat u biedt zijn inclusief BTW. Voor zakelijke kopers is de BTW eventueel aftrekbaar over de gehele factuur (eindprijs, commissie en verzend-/bezorgkosten).

Passe-partout/lijsten: Beschadigingen aan lijsten worden niet beschreven. Indien een werk achter glas is ingelijst en het glas kapot is, zal dit wel vermeld worden. Passe-partouts worden op geen enkele manier gegarandeerd en ook niet altijd meegezonden. 

Afhandeling: Wanneer u de hoogste bieder bent, ontvangt u na afloop van de veiling per e-mail van ons een factuur voor de aangekochte werken. Hierin vindt u de details m.b.t. de betaling en de afhandeling. Werken kunnen op dinsdag t/m vrijdag tussen 11.00 - 17.15 uur op afspraak worden afgehaald op het kantoor van Kunstveiling in Amstelveen. Bij het ophalen van uw aankoop betaalt u uiteraard geen bezorg- of verzendkosten.

Bezichtigen: Heeft u interesse in het werk? Het is ook mogelijk om dit werk vooraf te bezichtigen. Ondanks de aankoopgarantie van Kunstveiling waar uw werk onder valt, kunt u het werk bekijken voordat u een bod uitbrengt. Bezichtigen kan op afspraak op de vestiging van Kunstveiling in Amstelveen op dinsdag t/m vrijdag tussen 11.00 - 17.15 uur. Neemt u hiervoor contact met ons op.

Vragen: Wij streven ernaar zo veel mogelijk informatie te geven in de veilingomschrijving. Heeft u echter nog vragen, gebruik dan de button ‘Vraag de verkoper’ om contact met ons op te nemen. Andere items die wij aanbieden, kunt u bekijken door op de naam van de verkoper te klikken.

Volgrecht: Voor werken met een totale prijs (inclusief veilingkosten maar exclusief BTW) boven de 3000,- euro, is het wettelijk Volgrecht van maximaal 4% van toepassing. Het volgrecht dient betaald te worden door de koper. Kunstveiling zal zorg dragen voor de financiële afwikkeling van de Volgrecht-vergoeding volgens de vastgelegde bepalingen.

Voor internationale kopers: Dit item wordt aangeboden door Kunstveiling.nl. Indien u het item wint, ontvangt u een Nederlandse aankoopfactuur van Kunstveiling.

Conditie
ConditieGoed
Redelijk goede staat, maar wel met sterke vergeling van het blad langs de randen van het passe-partout. Kleine beschadiging aan het glas in de hoek linksboven.
Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: Amstelveen, Nederland
VerzendenPakketpost
PrijsTot 5 kg.
Binnen Nederland € 11,49
Naar België € 23,49
Naar Duitsland € 23,49
Europese Unie € 23,49
Wereldwijd € 38,49

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

Reinder Homan (1950)

Nederlands Nederlands

Geplaatst door  veilingmeester
Lid sinds 2010
9970 verkochte items
Alle items van deze verkoper (27)
41.5 cm
31.5 cm
17.5 cm
12.5 cm
Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

AfhalenJa is mogelijk
ObjectlocatieAmstelveen,  Nederland
Veilinggegevens
Starttijd6-12-2021 om 9:55
Eindtijd12-12-2021 om 22:38
Biedingen (5)
Log in of registreer om de biedgeschiedenis te bekijken