Renato Santarosso - Groot object van gespiegeld glas, Modula III - Verkocht

Renato Santarosso - Groot object van gespiegeld glas, Modula III kopen? Bied vanaf 400!
Dit item is verkocht Toon item
Beeld / Object

Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

Vergelijkbaar item plaatsen
Renato Santarosso - Groot object van gespiegeld glas, Modula III kopen? Bied vanaf 400!
Renato Santarosso - Groot object van gespiegeld glas, Modula III kopen? Bied vanaf 400!Renato Santarosso - Groot object van gespiegeld glas, Modula III kopen? Bied vanaf 400!Renato Santarosso - Groot object van gespiegeld glas, Modula III kopen? Bied vanaf 400!Renato Santarosso - Groot object van gespiegeld glas, Modula III kopen? Bied vanaf 400!Renato Santarosso - Groot object van gespiegeld glas, Modula III kopen? Bied vanaf 400!Renato Santarosso - Groot object van gespiegeld glas, Modula III kopen? Bied vanaf 400!Renato Santarosso - Groot object van gespiegeld glas, Modula III kopen? Bied vanaf 400!Renato Santarosso - Groot object van gespiegeld glas, Modula III kopen? Bied vanaf 400!Renato Santarosso - Groot object van gespiegeld glas, Modula III kopen? Bied vanaf 400!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Renato Santarosso (1943)
TypeBeeld / Object
Periode1945 t/m 1999
TechniekGlas
Afmetingen102 cm x 21.5 cm x 21.5 cm (h x b x d)
GesigneerdOngesigneerd

Groot object opgebouwd uit semi-doorzichtig gespiegeld glas, op een marmeren basement. Het werk is getiteld 'Modula III'.


LET OP: Dit item wordt geveild door Kunstveiling in opdracht van de inbrenger. Voor items aangeboden door de Veilingmeester of Veilingmeester_Collecties zelf, gelden de volgende speciale voorwaarden.

BTW: Alle genoemde bedragen en het bedrag dat u biedt zijn inclusief BTW. Voor zakelijke kopers is de BTW eventueel aftrekbaar over de gehele factuur (eindprijs, commissie en verzend-/bezorgkosten).

Passe-partout/lijsten: Beschadigingen aan lijsten worden niet beschreven. Indien een werk achter glas is ingelijst en het glas kapot is, zal dit wel vermeld worden. Passe-partouts worden op geen enkele manier gegarandeerd en ook niet altijd meegezonden. Alleen als een werk niet uit het passe-partout te halen is, zal dit vermeld worden.

Afhandeling: Wanneer u de hoogste bieder bent, ontvangt u na afloop van de veiling per e-mail van ons een factuur voor de aangekochte werken. Hierin vindt u de details m.b.t. de betaling. Werken kunnen op dinsdag t/m vrijdag tussen 11.00 - 17.15 uur worden afgehaald op het kantoor van Kunstveiling in Amsterdam-Zuidoost. Als u uw aankoop afhaalt, betaalt u geen extra kosten.

Bezichtigen: Het is ook mogelijk om dit werk vooraf te bezichtigen. Ondanks de aankoopgarantie van Kunstveiling waar uw werk onder valt, kunt u het werk bekijken voordat u een bod uitbrengt. Bezichtigen kan op de vestiging van Kunstveiling in Amsterdam-Zuidoost op dinsdag t/m vrijdag tussen 11.00 - 17.15 uur.

Vragen: Wij streven ernaar zo veel mogelijk informatie te geven in de veilingomschrijving. Heeft u echter nog vragen, gebruik dan de button ‘Vraag de verkoper’ om contact met ons op te nemen. Andere items die wij aanbieden, kunt u bekijken door op de naam van de verkoper te klikken.

Volgrecht: Voor werken met een totale prijs (inclusief veilingkosten maar exclusief BTW) boven de 3000,- euro, is het wettelijk Volgrecht van minimaal 4% van toepassing. Het volgrecht dient betaald te worden door de koper. Kunstveiling zal zorg dragen voor de financiële afwikkeling van de Volgrecht-vergoeding volgens de vastgelegde bepalingen.ConditieZeer Goed
In zeer goede staat, alleen wat stoffig/met oppervlaktevuil. Het marmeren basement heeft een enkel butsje.
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

Renato Santarosso (1943)

Italiaans Italiaans

Geplaatst door  VeilingmeesterCollecties
FA. (253)

Lid sinds 2013
30886 verkochte items
Alle items van deze verkoper (136)
21.5
102
21.5
Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

AfhalenJa is mogelijk
ObjectlocatieAmsterdam,  Nederland
VerzendingAlleen per koerier
Veilinggegevens
Starttijd22-9-2020 om 12:58
Eindtijd5-10-2020 om 19:18
Biedingen (1)
Log in of registreer om de biedgeschiedenis te bekijken
Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.