Rik van Iersel: Zeefdruk, Figuur - Verkocht

Rik van Iersel: Zeefdruk, Figuur kopen? Bied vanaf 1!
Rik van Iersel: Zeefdruk, Figuur kopen? Bied vanaf 1!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Rik van Iersel (1961)
TypeGrafiek (handgesigneerd)
Periode1945 t/m 1999
GesigneerdHandgesigneerd

Titel: Figuur
Jaartal: 1991
Afmetingen blad:  55 cm x 38,5 cm
Oplage: 37/70 (Let op; wijkt af van oplagenummer op de foto)
Gesigneerd: Ja, handgeschreven met potlood (linksonder)
Materiaal: Lithografie op papier
Ingelijst: Nee
Conditie: In zeer goede staat (zeer lichte kreukjes in de uiterste hoeken van het blad, valt nauwelijks op)

 

Het oplagenummer op de foto(s) kan afwijken van het hierboven genoemde correcte oplagenummer. 
 

LET OP: Dit item wordt geveild door Kunstveiling.nl in opdracht van de inbrenger. Voor items aangeboden door Kunstveiling.nl zelf gelden de volgende speciale voorwaarden:

Toeslag: Op deze werken zit een toeslag voor de koper van 10 euro per gewonnen item. Deze toeslag geldt ALLEEN voor werken aangeboden door Kunstveiling.nl zelf. (Zie ook www.kunstveiling.nl/toeslag).

 

Passe-partout: Passe-partouts worden op geen enkele manier gegarandeerd en ook niet altijd meegezonden. Alleen als een werk niet uit het passe-partout te halen is, zal dit vermeld worden.


Afhandeling: Wanneer u de hoogste bieder bent, ontvangt u na afloop van de veiling per e-mail van ons een factuur voor de aangekochte werken. Hierin vindt u de details m.b.t. de betaling. Werken kunnen tijdens kantooruren worden afgehaald op het kantoor van Kunstveiling.nl in Amsterdam. Als u uw aankoop/aankopen afhaalt, betaalt u geen extra kosten.

 

Bezichtigen: Het is mogelijk om dit werk vooraf te bezichtigen. Ondanks dat u een aankoopgarantie heeft, kunt u het werk bekijken voordat u een bod uitbrengt. Bezichtigen kan op het kantoor van Kunstveiling.nl in Amsterdam tijdens kantooruren, tenzij anders staat aangegeven.

 

Vragen: Wij streven ernaar zo veel mogelijk informatie te geven in de veilingomschrijving. Heeft u echter nog vragen, gebruik dan de button ‘Stel de verkoper een vraag’ om contact met ons op te nemen. Andere items die wij aanbieden kunt u bekijken door op de button ‘Alle items van deze verkoper’ te klikken.

 

 

GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item
Dit item is verkocht voor 7,00
VEILINGGEGEVENS
Starttijd:18-04-2017 om 11:03
Eindtijd:23-04-2017 om 11:03
Biedingen (3)
kleurrijkekunstfriesland
19 apr. / 10:49
€ 7
10098
19 apr. / 10:49
€ 5
10098
18 apr. / 11:11
€ 1
Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.