Rikki Kasso - Rikki Kasso zelf ? met zijn hond

Rikki Kasso - Rikki Kasso zelf ? met zijn hond kopen? Bied vanaf 50!
Rikki Kasso - Rikki Kasso zelf ? met zijn hond kopen? Bied vanaf 50!Rikki Kasso - Rikki Kasso zelf ? met zijn hond kopen? Bied vanaf 50!Rikki Kasso - Rikki Kasso zelf ? met zijn hond kopen? Bied vanaf 50!Rikki Kasso - Rikki Kasso zelf ? met zijn hond kopen? Bied vanaf 50!Rikki Kasso - Rikki Kasso zelf ? met zijn hond kopen? Bied vanaf 50!Rikki Kasso - Rikki Kasso zelf ? met zijn hond kopen? Bied vanaf 50!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Rikki Kasso (1979)
Type kunstwerkTekening / Aquarel
Periode2000 t/m Heden
TechniekAquarel
DragerPapier
StijlImpressionistisch
OnderwerpDieren
IngelijstIngelijst
Afmetingen30 x 40 cm (h x b)
Incl. lijst40 x 50 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
Aquarel met Sumi inkt op aquarelpapier, 40x30, rechtsonder gesigneerd met initialen R.K.(potlood), werk zal zijn rond het jaar 2000, ingelijst in passe-partout en achter glas.



Wereldwijd bekende kunstenaar, zeer hoge vraagprijzen in galeries.

Rikki Kasso (geboren 1979), New York. Woont momenteel in Byron Bay, Australië. De kunstenaar, schildert, fotograveert en is een multidisciplinair beeldend kunstenaar. Rikki Kasso verliet in 2003 zijn geboortestad New York City naar Tokio op uitnodiging van VOGUE JAPAN om een overzichtstentoonstelling van zijn werk 1999-2002 te organiseren in de Rocket Gallery Omotesando. De volgende jaren bracht hij door in Tokyo (Shibuya) ondergedompeld in de unieke en oude Japanse cultuur die hem niet alleen beïnvloedde om zijn kunst te maken en de oude techniek doordrong. Het is een rode draad door zijn hele oeuvre.
Artistieke virtuositeit in het werk van Rikki Kasso wordt moeiteloos vertaald door een verscheidenheid aan media en uitingen van film en fotografie naar zijn schilderijen, tekeningen en installaties. Zijn opmerkelijke visie wordt gepresenteerd door naast elkaar geplaatste beelden van vrouwelijke seksualiteit, tijdloze landschappen en hemelse realiteiten. De kunstenaar is opmerkelijk in zijn vermogen om erotiek in zijn werk te houden, zonder zichzelf te verliezen of toevlucht te nemen tot grofheid. Een gebaar dat in zijn werk soms een heel erotisch verhaal suggereert, soms dromerig en soms suggestief sadistisch, maar altijd om de taal van de liefde uit te drukken.

Eventuele verpak en verzendkosten in Nederland en België E 10,00
Af te halen Beerse (bij Turnhout) of Alblasserdam na afspraak.



Conditie
ConditieZeer Goed
Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: Beerse, Nederland
VerzendenPakketpost
PrijsTot 5 kg.
Binnen Nederland € 10,00
Naar België € 10,00

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie.

Rikki Kasso (1979) 

Amerikaans Amerikaans

Geplaatst door  Hannes1948
Lid sinds 2020
47 verkochte items
Alle items van deze verkoper (4)
50 cm
40 cm
40 cm
30 cm
Veilinggegevens
Starttijd7-11-2023 om 14:05
Eindtijd16-11-2023 om 19:15
Openingsbod € 50
Veilingkosten: 15%
AfhalenJa is mogelijk
ObjectlocatieBeerse,  Nederland