• Populair
  • 1e keer aangeboden
  • Aftersale
  • Laatste 24u geplaatst
  • Loopt vandaag af
  • Vanaf 1 euro
Deutsch
English
Français

Rob Clous - Surrealistische Handgekleurde Ets in zeer beperkte oplage -gesigneerd - 1969 - Verkocht

Rob Clous - Surrealistische Handgekleurde Ets in zeer beperkte oplage -gesigneerd - 1969 kopen? Bied vanaf 1!
Dit item is verkocht Toon item

Verkoopprijs: € 21,00

Vergelijkbaar item plaatsen
Rob Clous - Surrealistische Handgekleurde Ets in zeer beperkte oplage -gesigneerd - 1969 kopen? Bied vanaf 1!
Rob Clous - Surrealistische Handgekleurde Ets in zeer beperkte oplage -gesigneerd - 1969 kopen? Bied vanaf 1!Rob Clous - Surrealistische Handgekleurde Ets in zeer beperkte oplage -gesigneerd - 1969 kopen? Bied vanaf 1!Rob Clous - Surrealistische Handgekleurde Ets in zeer beperkte oplage -gesigneerd - 1969 kopen? Bied vanaf 1!Rob Clous - Surrealistische Handgekleurde Ets in zeer beperkte oplage -gesigneerd - 1969 kopen? Bied vanaf 1!Rob Clous - Surrealistische Handgekleurde Ets in zeer beperkte oplage -gesigneerd - 1969 kopen? Bied vanaf 1!Rob Clous - Surrealistische Handgekleurde Ets in zeer beperkte oplage -gesigneerd - 1969 kopen? Bied vanaf 1!Rob Clous - Surrealistische Handgekleurde Ets in zeer beperkte oplage -gesigneerd - 1969 kopen? Bied vanaf 1!Rob Clous - Surrealistische Handgekleurde Ets in zeer beperkte oplage -gesigneerd - 1969 kopen? Bied vanaf 1!
Vergelijkbaar item plaatsen
Verkoper

Geplaatst door  artpointamsterdam
FA. (112)

Lid sinds 2013
3007 verkochte items
Alle items van deze verkoper (47)
  • Rob Clous (1940)
TypeGrafiek na 1900
Jaartal1969
TechniekEts
DragerGeschept Papier
StijlSurrealistisch
OnderwerpArchitectuur
IngelijstIngelijst
Afmetingen16.5 cm x 23.5 cm (h x b)
Lijst40 cm x 50 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
Oplage10
  • De beeldend kunstenaar Rob Clous werd geboren op 28 april 1940 te Haarlem. Rob tekende bij H. Boot, Wim Vellekoop, Schutte en Poppe Damave te Haarlem. In diezelfde tijd werkte hij ook zes jaar als decorschilder bij de Nederlandse Comedie te Amsterdam. Als graficus is hij autodidact.Exposities en opdrachtenHij is werkend lid van het Kunst Centrum Bergen, het Grafisch Genootschap Bergen en de Boterhal Hoorn. Een aantal kunstuitleencentra heeft zijn werk in de collectie. Soms maakt hij prenten in opdracht van bedrijven, als relatie- of jubileumgeschenk. O.a. gebeurde dat voor het Energiebedrijf Noord Holland, de Kamer van Koophandel te Haarlem, Vroom en Dreesman afdeling Reizen en de Nederlandse Basketbalbond. Hij exposeerde o.a. in Kunstcentrum Bergen, Stadhuis Leliestad, Kunsthandel Ina Broerse Amsterdam, de Sfinx den Haag, de Haagse Kunstkring, Galerie Annee Haarlem, Galerie van der Vlist Leiden, Galerie de Gele Rijder Arnhem, van Rekum galerie Apeldoorn, de Tamboer Hoogeveen, Stichting Beeldende Kunst Haarlem, Hoorn, den Helder, Leliestad, en in vele andere plaatsen.De heldere en kleurige prenten van Rob Clous zijn ontstaan uit zijn vroege eenvoudige zwart-wit prenten. Deze maakte hij op oud dakdekkers-zink. Zijn onderwerpen zijn zeer uiteenlopend, hij maakte werken over jazzmuziek, schepen, schroot en vuilnisbelten. De hedendaagse etsen worden vervaardigd met vier kleurplaten, die bij het afdrukken op de etspers precies over elkaar passen en zo een rijkdom aan kleur opleveren. Naar aanleiding van zijn reizen door Zweden - Engeland - Spanje - Frankrijk - Tunesië - de USA - Indonesië (Bali - Borneo) en Egypte ontstond er ook een groot aantal etsen. De afgelopen jaren werkte Clous aan een serie prenten over de restauratie van 'Tuinwijk', een woonwijk in Haarlem van de architect J.B. van Loghem. Zelf woont en werkt hij in een van de huizen van deze wijk. Zijn serie prenten over het 'Regenwoud' verplaatst zich soms naar Nieuw Guinea (Papoea’s - Asmat). Ook heeft hij prenten gemaakt over de Wayang Golek en Bali. Zijn allernieuwste prenten zijn gemaakt naar aanleiding van zijn reis naar Egypte, met als onderwerp o.a. sprookjes met dieren. In deze Rabobank expositie hangen meer dan tachtig van zijn etsen.
ConditieGoed

weinig zichtbare onregelmatigheden. In Passepartout en strakke aluminium lijst geplaatst.

GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie.

Rob Clous (1940)

Alle items van deze kunstenaar(3)
Geplaatst door  artpointamsterdam
FA. (112)

Lid sinds 2013
3007 verkochte items
Alle items van deze verkoper (47)
Pinterest
50 cm
40 cm
23.5 cm
16.5 cm
Dit item is verkocht voor 21,00
VEILINGGEGEVENS
Starttijd:26-01-2019 om 17:16
Eindtijd:09-02-2019 om 22:40
Biedingen (5)
meersander
09 feb. / 17:54
€ 21
sleus
09 feb. / 17:54
€ 16
meersander
05 feb. / 17:29
€ 11
Senator
05 feb. / 17:29
€ 6
meersander
04 feb. / 06:52
€ 1
Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.