Rob Scholte - Een vrouw met een kind in een kelderkamer, omgekeerd borduurwerk (gesigneerd)

Rob Scholte - Een vrouw met een kind in een kelderkamer, omgekeerd borduurwerk (gesigneerd) kopen? Bied vanaf 350!
Rob Scholte - Een vrouw met een kind in een kelderkamer, omgekeerd borduurwerk (gesigneerd) kopen? Bied vanaf 350!Rob Scholte - Een vrouw met een kind in een kelderkamer, omgekeerd borduurwerk (gesigneerd) kopen? Bied vanaf 350!Rob Scholte - Een vrouw met een kind in een kelderkamer, omgekeerd borduurwerk (gesigneerd) kopen? Bied vanaf 350!Rob Scholte - Een vrouw met een kind in een kelderkamer, omgekeerd borduurwerk (gesigneerd) kopen? Bied vanaf 350!Rob Scholte - Een vrouw met een kind in een kelderkamer, omgekeerd borduurwerk (gesigneerd) kopen? Bied vanaf 350!Rob Scholte - Een vrouw met een kind in een kelderkamer, omgekeerd borduurwerk (gesigneerd) kopen? Bied vanaf 350!Rob Scholte - Een vrouw met een kind in een kelderkamer, omgekeerd borduurwerk (gesigneerd) kopen? Bied vanaf 350!Rob Scholte - Een vrouw met een kind in een kelderkamer, omgekeerd borduurwerk (gesigneerd) kopen? Bied vanaf 350!Rob Scholte - Een vrouw met een kind in een kelderkamer, omgekeerd borduurwerk (gesigneerd) kopen? Bied vanaf 350!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Rob Scholte (1958)
TypeSchilderij
Jaartal2007
TechniekGemengde Techniek
DragerCanvas (Doek)
StijlModern
OnderwerpFiguren
IngelijstIngelijst
Afmetingen44 cm x 33 cm (h x b)
Lijst48 cm x 37 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
Meerlagige culturele toe-eigening door Rob Scholte.  Een borduurwerk naar het beroemde schilderij van Pieter de Hooch (circa 1655-1660) dat door Scholte omgekeerd is gemonteerd in de lijst en achterop met marker gesigneerd en gedateerd (2007).  In zeer goede conditie.  Herkomst: Rob Scholte Museum.

Afmetingen: 48cm x 37cm (incl. lijst), 44cm x 33cm (borduurwerk)

Dit werk werd tentoongesteld gedurende de “Embroidery Show” in Museum de Fundatie te Zwolle in 2016 (zie laatste foto) en is ook afgebeeld in de bijbehorende publicatie op bladzijde 49 (zie foto’s 6-8).  Als u dit item koopt, dan hangt er binnenkort een kunstwerk aan uw muur dat in een museum gehangen heeft.

Dit item wordt bij sterke voorkeur opgehaald maar het kan eventueel goed verpakt en aangetekend verzonden worden op kosten van de koper.
Bij aankoop kan een kunstwerk altijd, maar wel op afspraak, worden opgehaald in Diemen (niet ver van het Kunstveiling kantoor in Amstelveen). De termijn voor ophalen is zeer ruim; u kunt het werk eventueel weken of zelfs maanden later ophalen en het zo mogelijk combineren met een bezoek aan (omgeving) Amsterdam voor andere zaken. In dat geval bespaart u, vanzelfsprekend, eventuele verzendkosten.
ConditieZeer Goed

GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie.

Rob Scholte (1958)

Nederlands Nederlands Alle items van deze kunstenaar (28)

Geplaatst door  Rosser
FA. (179)

Lid sinds 2013
3170 verkochte items
Alle items van deze verkoper (218)
Pinterest
37 cm
48 cm
33 cm
44 cm
Veiling is afgelopen
VEILINGGEGEVENS
Starttijd:25-01-2023 om 23:48
Eindtijd:30-01-2023 om 19:48
Openingsbod € 350
Veilingkosten: 15%
AfhalenJa is mogelijk
ObjectlocatieDiemen,  Nederland
VerzendingAlleen binnen Europa

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.