Robert Motherwell

Robert Motherwell   kopen? Bied vanaf 20!
Robert Motherwell   kopen? Bied vanaf 20!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Robert Motherwell
TypeGrafiek (handgesigneerd)
Periode1945 t/m 1999
GesigneerdHandgesigneerd

Robert Motherwell - "XIII Canta"

Sprekend affiche van de amerikaanse kunstenaar Robert Motherwell. Het affiche is gemaakt ter gelegenheid van een expositie bij Galeria Joan Prats uit 1986.

Kunstenaar: Robert Motherwell
Titel: XIII Canta
Jaar: 1986
Beeld formaat: 56 x 68 cm
Papier formaat:  56 x 76 cm
 

Robert Motherwell (24.01.1915 Washington - 16.07.1991)
Robert Motherwell is één van de belangrijkste Amerikaanse abstract-expressionisten (waaronder Jackson Pollock, Mark Rothko, Willem de Kooning, and Philip Guston).
 

Verzendkosten
€10 - Nederland
€15 - België, Duitsland
€18 - Andere EU landen.
Het kunstwerk wordt aangetekend en verzekerd verzonden. Het is mogelijk om het werk bij Artwrks in Rotterdam op te halen. Vanzelfsprekend betaalt u dan geen verzendkosten. Let op: aankopen kunnen gecombineerd worden, u betaalt slechts éénmaal de verzendkosten.
 

Authenticiteit gegarandeerd
Artwrks staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Wij garanderen dat alle werken origineel zijn. De standaard garantie is 21 dagen. Mocht blijken dat het werk niet juist is omschreven, zowel m.b.t. de conditie als de authenticiteit, dan ontvangt u het volledige aankoopbedrag terug.


 

Wij streven er naar zo veel mogelijk informatie te geven in de veilingomschrijving. Heeft u echter nog vragen, gebruik dan de “Stel de verkoper een vraag” link om contact met ons op te nemen. Kijkt u verder bij onze andere items door op de button “Alle items van deze verkoper” te klikken.

Transport
VerzendenDoor het formaat of de kwetsbaarheid is het niet mogelijk om dit item via reguliere post te verzenden

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie.

Robert Motherwell

Veilinggegevens
Starttijd8-1-2014 om 21:13
Eindtijd13-1-2014 om 21:13
Openingsbod € 20
Veilingkosten: 15%
AfhalenJa is mogelijk