Roger Van Sevenant - Roger Van Sevenant - figuur met val / fragmenten - 1984 - olie op paneel

Roger Van Sevenant - figuur met val / fragmenten - 1984 - olie op paneel kopen? Bied vanaf 35!
Roger Van Sevenant - figuur met val / fragmenten - 1984 - olie op paneel kopen? Bied vanaf 35!Roger Van Sevenant - figuur met val / fragmenten - 1984 - olie op paneel kopen? Bied vanaf 35!Roger Van Sevenant - figuur met val / fragmenten - 1984 - olie op paneel kopen? Bied vanaf 35!Roger Van Sevenant - figuur met val / fragmenten - 1984 - olie op paneel kopen? Bied vanaf 35!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Roger Van Sevenant (1922)
TypeSchilderij
Periode1900 t/m 1944

Afmetingen (cm) kader: B 50 - H 60  / schilderij: B 30 - H 40

Roger Vansevenant  (°2 augustus 1922 - † 19 juli 2013 Poperinge) heeft zijn stempel op het straatbeeld in de Westhoek meer dan gedrukt. Letterlijk en figuurlijk. Hij heeft zijn eigen verhaal de wereld ingestuurd, vooral als graficus en kunstschilder.
De drie belangrijkste onderdelen van zijn oeuvre: logo’s/drukwerk, fotografie en kunstschilder.
In het vormenspel, de kleur, het ritme, de emotie, is de filosoof Vansevenant– groots in zijn bescheidenheid – nooit ver weg.

Roger Vansevenant is een self-made man die het ook echt gemaakt heeft. Als medestichter van de drukkerij, als tekenaar, ontwerper, maar – nog belangrijker – ook als mens. Roger noemde zichzelf een zoeker, nooit afgestudeerd, maar elke dag bezig met de dingen des levens. Een man die werkte aan zichzelf – met ups en downs, zoals ieder van ons – en zocht om samen te leven met de mensen rondom hem.

Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: Zottegem, België
VerzendenDoor het formaat of de kwetsbaarheid is het niet mogelijk om dit item via reguliere post te verzenden

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie.

Roger Van Sevenant (1922)

Belgisch Belgisch

Geplaatst door  woestijn007
Lid sinds 2017
7 verkochte items
Alle items van deze verkoper (0)
Veilinggegevens
Starttijd27-2-2018 om 15:54
Eindtijd6-3-2018 om 15:54
Openingsbod € 35
Veilingkosten: 15%
AfhalenJa is mogelijk
Objectlocatiezottegem,  België
Verzending

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.