Roland- Henrich Gotschik - The frendly Führer

Roland- Henrich Gotschik - The frendly Führer kopen? Bied vanaf 150!
Roland- Henrich Gotschik - The frendly Führer kopen? Bied vanaf 150!Roland- Henrich Gotschik - The frendly Führer kopen? Bied vanaf 150!Roland- Henrich Gotschik - The frendly Führer kopen? Bied vanaf 150!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Roland- Henrich Gotschik (1960)
TypeSchilderij
Jaartal2021
TechniekAcryl
DragerCanvas (Doek)
StijlExpressionistisch
OnderwerpFiguren
IngelijstNiet Ingelijst
Afmetingen90 x 90 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
Vertaald met Google Translate. Originele tekst tonen .
Figuratief expressionistisch of liever post-expressionistisch werk waarin de houding en mimiek van het personage meer werd nagestreefd dan de fysieke details. Om het te maken werden meerdere penseeltechnieken, schildersmes, maar ook gieten en spatten gebruikt om speciale effecten te creëren.

Het is geïnspireerd op de voorouderlijke cultuur en traditie van de Roemeense maskers die rond de wintervakanties worden gebruikt, maar ook op de Duitse maskers die worden gebruikt bij traditionele carnavals, vooral in het landelijke gebied van Bayern en Baden Württemberg.
Schilderijen gesigneerd “Gotschik” of “Roland-H. Gotschik” is te vinden in privécollecties in Europa, Amerika en Azië. Hun wederverkoopwaarde stijgt aanzienlijk, zelfs na slechts één jaar.
Conditie
ConditieNieuwstaat
Nadat het canvas op het houten frame is uitgespreid, brengt u een heldere blanke vernislaag aan (Firnis, Gloss, Varnish enz.). Ik heb dit niet gedaan omdat tijdens het transport, dat nogal wat tijd in beslag neemt, het canvas kan blijven plakken en dat zou de foto verpesten!
Totale afmetingen: 105 x 105 cm
Aanbevolen uitgerekte afmetingen: 90 x 90 cm
Verzending geschiedt met het werk opgerold in een stevige kunststof koker, dit om beschadiging van het schilderij te voorkomen.
Transport
VerzendenPakketpost
PrijsTot 5 kg.
Binnen Roemenië € 12,00
Europese Unie € 21,50
Wereldwijd € 52,50

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie.

Roland- Henrich Gotschik (1960)

Duits DuitsRoemeens Roemeens

Geplaatst door  Gotschik
Lid sinds 2022
1 verkochte items
Alle items van deze verkoper (0)
90 cm
90 cm
Veilinggegevens
Starttijd9-12-2022 om 13:14
Eindtijd18-12-2022 om 22:56
Openingsbod € 150
Veilingkosten: 15%
AfhalenNee is niet mogelijk
ObjectlocatieOnesti, Bacau,  Roemenië