Ronald Boonacker - Ingelijste zeefdruk: Kilamanjaro (nette lijst) - Verkocht

Ronald Boonacker - Ingelijste zeefdruk: Kilamanjaro (nette lijst) kopen? Bied vanaf 135!
Ronald Boonacker - Ingelijste zeefdruk: Kilamanjaro (nette lijst) kopen? Bied vanaf 135!Ronald Boonacker - Ingelijste zeefdruk: Kilamanjaro (nette lijst) kopen? Bied vanaf 135!Ronald Boonacker - Ingelijste zeefdruk: Kilamanjaro (nette lijst) kopen? Bied vanaf 135!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Ronald Boonacker (1955)
TypeGrafiek (handgesigneerd)
Periode1945 t/m 1999
TechniekLitho
DragerPapier
StijlModern
OnderwerpLandschap
IngelijstIngelijst
Afmetingen69 cm x 49.5 cm (h x b)
Lijst98 cm x 76 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
Oplage21/75
Ingelijste kleurenzeefdruk van Ronald Boonacker. Titel: Kilamanjaro. Nummer: 21/75. Afmetingen incl lijst: H98 X b76cm. Afmetingen voorstelling H69 X b49.5cm. Het werk is rechts onderaan, met potlood,  gesigneerd door de kunstenaar. De authenticiteit van het aangeboden werk wordt volledig gegarandeerd. Een certificaat van echtheid kan, op aanvraag, worden gemaild. 

Lijsten: Beschadigingen aan lijsten worden niet beschreven. Indien een werk achter glas is ingelijsten het glas is kapot, zal dit wel vermeld worden

Verzenden/ophalen: 

Bij aankoop kan het werk worden opgehaald in 's-Gravenzande ( vlakbij Den Haag (Scheveningen), Rotterdam en Delft en 10 minuten van het strand). De termijn voor het ophalen is zeer ruim bij vooruitbetaling. M.a.w. de koper kan het werk weken of zelfs maanden later ophalen en het zo mogelijk combineren met een bezoek aan één van de bovengenoemde steden of het strand. Het werk kan ook worden verzonden via een kleine kunstkoerier(Swift).

Over Ronald Boonacker

Kleur, warmte en een zonnige kijk op het leven. Dat zijn de drie elementen die kunstenaar Ronald Boonacker typeren, in leven en werk.

Boonacker is een autodidact. Decennialang al reist hij al over de wereld. Op de meest uiteenlopende plekken op aarde wordt hij geraakt door landschappen, tropische stranden, eilanden, palmbomen en zonsondergangen. De immense schoonheid, de onmetelijke grootheid: op het schilderslinnen vond Boonacker eindelijk de manier om de onbeschrijfelijke beleving van de ons omringende natuur vast te leggen.

ConditieZeer Goed

GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie.

Ronald Boonacker (1955)

Nederlands Nederlands Alle items van deze kunstenaar (21)

Geplaatst door  KiewitKunst
FA. (175)

Lid sinds 2011
5594 verkochte items
Alle items van deze verkoper (339)
Pinterest
76 cm
98 cm
49.5 cm
69 cm
Dit item is verkocht voor 155,25 (Incl. 15% veilingkosten)
VEILINGGEGEVENS
Starttijd:24-12-2022 om 18:26
Eindtijd:06-01-2023 om 19:18
Biedingen (1)
JIM82
25 dec. / 10:31
€ 135
Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.