Ronald Terpstra - Sfeervol olieverf "Amsterdam de Magere Brug over de Amstel" gesigneerd - Verkocht

Ronald Terpstra - Sfeervol olieverf "Amsterdam de Magere Brug over de Amstel" gesigneerd kopen? Bied vanaf 60!
Dit item is verkocht Toon item
Schilderij

Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

Vergelijkbaar item plaatsen
Ronald Terpstra - Sfeervol olieverf "Amsterdam de Magere Brug over de Amstel" gesigneerd kopen? Bied vanaf 60!
Ronald Terpstra - Sfeervol olieverf "Amsterdam de Magere Brug over de Amstel" gesigneerd kopen? Bied vanaf 60!Ronald Terpstra - Sfeervol olieverf "Amsterdam de Magere Brug over de Amstel" gesigneerd kopen? Bied vanaf 60!Ronald Terpstra - Sfeervol olieverf "Amsterdam de Magere Brug over de Amstel" gesigneerd kopen? Bied vanaf 60!Ronald Terpstra - Sfeervol olieverf "Amsterdam de Magere Brug over de Amstel" gesigneerd kopen? Bied vanaf 60!Ronald Terpstra - Sfeervol olieverf "Amsterdam de Magere Brug over de Amstel" gesigneerd kopen? Bied vanaf 60!Ronald Terpstra - Sfeervol olieverf "Amsterdam de Magere Brug over de Amstel" gesigneerd kopen? Bied vanaf 60!Ronald Terpstra - Sfeervol olieverf "Amsterdam de Magere Brug over de Amstel" gesigneerd kopen? Bied vanaf 60!Ronald Terpstra - Sfeervol olieverf "Amsterdam de Magere Brug over de Amstel" gesigneerd kopen? Bied vanaf 60!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Ronald Terpstra (1948)
Type kunstwerkSchilderij
Periode1945 t/m 1999
TechniekOlieverf
DragerBoard
StijlRealistisch
OnderwerpStadsgezicht
IngelijstIngelijst
Afmetingen35 x 50 cm (h x b)
Incl. lijst50 x 65 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
  • Ronald Terpstra, geboren in 1948 te Amsterdam, kwam op zijn vijftiende jaar al in contact met de Amsterdamse schilder Jan Korthals die hem erg stimuleerde. Hij ontving na zijn eindexamen gymnasium zijn opleiding aan de Rijksacademie van beeldende kunsten te Amsterdam, waar hij onder andere les kreeg van de schilder Arie Kater.

    Tijdens zijn academietijd werd hem de Uriotprijs voor schilderkunst en de Kunstprestatieprijs van de Gemeente Amsterdam toegekend. Ook werd hij reeds toen als lid aangenomen van de kunstenaarsverenigingen “Arti et Amicitiae” , “de Onafhankelijken” en “Sint-Lucas”, waarmee hij sinds 1970 jaarlijks exposeerde in het Stedelijk Museum. Hij kreeg tevens adviezen van de bekende portretschilder Sierk Schröder.

    Ronald Terpstra voelde zich al van jongs af aan tot het portretschilderen aangetrokken en heeft tot nu toe dan ook een reeks portretopdrachten uitgevoerd, waaronder dit portret.
Conditie
ConditieGoed
weinig zichtbare onregelmatigheden. in exclusieve Heydenrijk lijst geplaatst!
Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: Amsterdam, Nederland
VerzendenPakketpost
PrijsTot 5 kg.
Binnen Nederland € 10,00

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie.

Ronald Terpstra (1948) 

Nederlands Nederlands

Geplaatst door  Artpointamsterdam
Lid sinds 2013
1185 verkochte items
Alle items van deze verkoper (112)
65 cm
50 cm
50 cm
35 cm
Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

AfhalenJa is mogelijk
ObjectlocatieAmsterdam,  Nederland
Veilinggegevens
Starttijd14-11-2020 om 18:48
Eindtijd22-11-2020 om 22:32
Biedingen (5)
Log in of registreer om de biedgeschiedenis te bekijken