Ruud de Wild - Ruud de Wild, Longing for lullabies - Verkocht

Ruud de Wild - Ruud de Wild, Longing for lullabies kopen? Bied vanaf 160!
Dit item is verkocht Toon item
Grafiek (handgesigneerd)

Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

Vergelijkbaar item plaatsen
Ruud de Wild - Ruud de Wild, Longing for lullabies kopen? Bied vanaf 160!
Ruud de Wild - Ruud de Wild, Longing for lullabies kopen? Bied vanaf 160!Ruud de Wild - Ruud de Wild, Longing for lullabies kopen? Bied vanaf 160!Ruud de Wild - Ruud de Wild, Longing for lullabies kopen? Bied vanaf 160!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Ruud de Wild (1969)
Type kunstwerkGrafiek (handgesigneerd)
Periode1945 t/m 1999
GesigneerdHandgesigneerd

Longing for lullabies

Specificaties:

Afmeting:27 x 18 cm
Handgesigneerd:Ja, aan de achterkant
Techniek:Zeefdruk op canvas, gesigneerd, genummerd Zeefdruk op canvas met daarop een weergave van het schilderij 'Longing for Lullabies' van schilder en Radio 538 DJ, Ruud de Wild.

Het canvas is op de achterzijde met de hand genummerd (359/500) en gesigneerd in zwarte stift.

Dit betreft nummer 175 uit een oplage van 500
Werk wordt geleverd in bijbehorende doos

Werk is in uitmuntende staat

De Wild is naast radiopresentator vanaf zijn tweeëntwintigste kunstenaar. Zijn specialiteit is schilderijen met daarin bekende songteksten. In 2006 waren werken van De Wild te bezichtigen in het Museum Jan van der Togt te Amstelveen. Tevens stond daar een U2-Trabant die door De Wild werd beschilderd. De auto diende als marketinginstrument voor Island Records/Universal. Sinds 2012 hangt de Trabant boven de receptie van de nieuwe gezamenlijke 538- en Slam FM-studio's in Hilversum.

De Wild over zijn kunstenaarschap:”Lettertypes en grafische vormgeving zijn mij met de paplepel ingegoten omdat ooms en tantes, neven en nichten en vader altijd werkzaam zijn geweest in deze branche. De fascinatie voor het “ouderwetse” handwerk wordt in de tijd van computers en volledige automatisering alleen maar groter. Werken met kwast is net als het bespelen van een viool. Iedere keer dat de strijkstok de snaren aanraakt is uniek. Zo is het ook met verf op doek”.

De Wild’s doeken zijn erg populair en veroveren inmiddels de wereld en worden verkocht voor topprijzen.

Ruud heeft diverse exposities in eigen land gehad, maar is inmiddels ook te vinden in het buitenland: een expositie in Londen, op de Los Angeles Art Fair, de Fine Art Fair in Houston, Texas en nog vele in het verschiet. Veel van zijn werken hangen thuis bij bekende Nederlanders en zijn ook te zien bij interviews op tv. Al zijn werk is geinspireerd op songteksten, zo ook de titels.

 

Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: Obbicht, Nederland
VerzendenDoor het formaat of de kwetsbaarheid is het niet mogelijk om dit item via reguliere post te verzenden

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie.

Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

AfhalenJa is mogelijk
ObjectlocatieObbicht,  Nederland
Veilinggegevens
Starttijd11-6-2018 om 7:34
Eindtijd19-6-2018 om 21:05
Biedingen (1)
Log in of registreer om de biedgeschiedenis te bekijken