Sex Pistols - God save the queen - Ingelijst - Verkocht

Sex Pistols - God save the queen - Ingelijst kopen? Bied vanaf 1!
Dit item is verkocht Toon item
Vinyl

Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

Vergelijkbaar item plaatsen
Sex Pistols - God save the queen - Ingelijst kopen? Bied vanaf 1!
Sex Pistols - God save the queen - Ingelijst kopen? Bied vanaf 1!Sex Pistols - God save the queen - Ingelijst kopen? Bied vanaf 1!Sex Pistols - God save the queen - Ingelijst kopen? Bied vanaf 1!Sex Pistols - God save the queen - Ingelijst kopen? Bied vanaf 1!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Sex Pistols (1975-1978)
TypeVinyl
Jaartal1977
TypeSingle
StijlPunk/Ska
7'' single God save the queen van de Sex Pistols. Het ontwerp van deze hoes is veel gebruikt in het werk van Banksy. De lijst heeft de volgende afmetingen: 32.5 bij 42.5 cm. 


Label: Virgin Records, VS 181A
Format: Vinyl, 7", 45 RPM, Single
Released: May 27, 1977
Genre: Rock


Dit item wordt geveild door Kunstveiling in opdracht van de inbrenger. Voor items aangeboden door de Veilingmeester of Veilingmeestercollecties zelf, gelden de volgende voorwaarden:

Passe-partout/lijsten: Beschadigingen aan lijsten worden niet beschreven. Indien een werk achter glas is ingelijst en het glas kapot is, zal dit wel vermeld worden. Passe-partouts worden op geen enkele manier gegarandeerd en ook niet altijd meegezonden.

Oplage: Het oplagenummer op de foto kan afwijken van het hierboven genoemde correcte oplagenummer. Als wij meerdere exemplaren hebben in gelijke conditie, maken wij niet voor elk blad een nieuwe foto.

Afhandeling: Wanneer u de hoogste bieder bent, ontvangt u na afloop van de veiling per e-mail van ons een factuur voor de aangekochte werken. Hierin vindt u de details m.b.t. de betaling en de afhandeling.

Bezichtigen: De aankoop valt onder de aankoopgarantie van Kunstveiling. Wilt u toch een werk bezichtigen voordat u een bod uitbrengt, dan is dat mogelijk op afspraak op de vestiging van Kunstveiling in Amstelveen (Dinsdag t/m vrijdag tussen 11.00 - 17.15 uur). Neemt u hiervoor contact met ons op.

Vragen: Wij streven ernaar zo veel mogelijk informatie te geven in de veilingomschrijving. Heeft u echter nog vragen, gebruik dan de button ‘Vraag de verkoper’ om contact met ons op te nemen. Andere items die wij aanbieden, kunt u bekijken door op de naam van de verkoper te klikken.

Volgrecht: Voor werken met een totale prijs (inclusief veilingkosten maar exclusief BTW) boven de 3000,- euro, is het wettelijk Volgrecht van maximaal 4% van toepassing. (Dit geldt niet voor kunst van kunstenaars die langer dan 70 jaar geleden zijn overleden).  Het volgrecht dient betaald te worden door de koper. Kunstveiling zal zorg dragen voor de financiële afwikkeling van de Volgrecht-vergoeding volgens de vastgelegde bepalingen.

Voor internationale kopers: Dit item wordt aangeboden door Kunstveiling.nl. Indien u het item wint, ontvangt u een Nederlandse aankoopfactuur van Kunstveiling.nl.
Conditie
ConditieZeer goed (VG+/VG)
Wat lichte slijtagesporen op de hoes, zoals ook te zien op de detailfoto's. 
Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: Amstelveen, Nederland
VerzendenPakketpost
PrijsTot 2 kg.
Binnen Nederland € 11,49
Naar België € 17,49
Naar Duitsland € 17,49
Europese Unie € 17,49
Wereldwijd € 29,49

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

Sex Pistols (1975-1978)

Engels Engels

Geplaatst door  veilingmeester
Lid sinds 2010
9957 verkochte items
Alle items van deze verkoper (40)
Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

AfhalenJa is mogelijk
ObjectlocatieAmstelveen,  Nederland
Veilinggegevens
Starttijd19-11-2023 om 10:21
Eindtijd4-12-2023 om 19:30
Biedingen (12)
Log in of registreer om de biedgeschiedenis te bekijken