Theo Beerendonk - Naakt in Picasso stijl

Theo Beerendonk - Naakt in Picasso stijl kopen? Bied vanaf 90!
Theo Beerendonk - Naakt in Picasso stijl kopen? Bied vanaf 90!Theo Beerendonk - Naakt in Picasso stijl kopen? Bied vanaf 90!Theo Beerendonk - Naakt in Picasso stijl kopen? Bied vanaf 90!Theo Beerendonk - Naakt in Picasso stijl kopen? Bied vanaf 90!Theo Beerendonk - Naakt in Picasso stijl kopen? Bied vanaf 90!Theo Beerendonk - Naakt in Picasso stijl kopen? Bied vanaf 90!Theo Beerendonk - Naakt in Picasso stijl kopen? Bied vanaf 90!Theo Beerendonk - Naakt in Picasso stijl kopen? Bied vanaf 90!Theo Beerendonk - Naakt in Picasso stijl kopen? Bied vanaf 90!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Theo Beerendonk (1905-1979)
TypeTekening / Aquarel
Periode1945 t/m 1999
TechniekPastel/Krijt
DragerPapier
StijlExpressionistisch
OnderwerpFiguren
IngelijstIngelijst
Afmetingen48.5 cm x 25.7 cm (h x b)
Lijst66 cm x 51 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
Mooi en speciaal expressief werk van de opnieuw populair wordende kunstenaar Theo Beerendonk. Verschillende exposities gepland dit jaar en volgend jaar. Wordt opnieuw goed verzameld. Dit gemengde techniek werk komt uit zijn bekende Picasso periode waarbij hij in deze stijl werkte. Het valt ook onder zijn groot thema van naakten. Gekocht op de antiekmarkt te Haarlem. Achter glas en in passe partout en aluminium lijst uit de periode. In rood handgesigneerd. Volgens mij zie ik krijt, stift en pastel maar niet zeker. Relatief groot (hoog) werk. Lichte verkleuring in de hoeken. Verder erg goede conditie. Op de achterkant nog een papier met een beschrijving. van deze schilder. Bekijk ook mijn schilderij van een naakte dame in Jan Sluijters stijl dat ook op Kunstveiling te koop staat. Bedankt. Voorkeur afhalen of brengen wegens het glas en relatief groot en zwaar.
ConditieZeer Goed

GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie.

Theo Beerendonk (1905-1979)

Nederlands Nederlands Alle items van deze kunstenaar (3)

Geplaatst door  sixfeetunder
FA. 

Lid sinds 2019
4 verkochte items
Alle items van deze verkoper (3)
Pinterest
51 cm
66 cm
25.7 cm
48.5 cm
Veiling is afgelopen
VEILINGGEGEVENS
Starttijd:07-01-2023 om 13:46
Eindtijd:15-01-2023 om 19:50
Openingsbod € 90
Veilingkosten: 15%
AfhalenJa is mogelijk
ObjectlocatieDen Helder,  Nederland
VerzendingAlleen per koerier

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.