Theo Lode de Leede - Poserend naakt

Theo Lode de Leede - Poserend naakt kopen? Bied vanaf 29!
Theo Lode de Leede - Poserend naakt kopen? Bied vanaf 29!Theo Lode de Leede - Poserend naakt kopen? Bied vanaf 29!Theo Lode de Leede - Poserend naakt kopen? Bied vanaf 29!Theo Lode de Leede - Poserend naakt kopen? Bied vanaf 29!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Theo Lode de Leede (1934-2004)
TypeFotografie
Jaartal1998
TechniekSilverprint (Klassieke Foto)
IngelijstNiet Ingelijst
Afmetingen40 cm x 30 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
Dit kunstwerk is een originele foto, het werk komt uit het jaar 1998 en is hand gesigneerd. Zijn atelier label is te zien op de achterzijde.
Theo Lode De Leede was een Nederlandse kunstenaar uit Den Haag, bekend om zijn fotografie. Hij had een grote invloed op de fotografie- en kunstwereld en werd erkend om zijn unieke stijl en visie. Hij maakte vooral kunstwerken van de mens, naakt en gekleed.
ConditieZeer Goed

GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie.

Veiling is afgelopen
Veilinggegevens
Starttijd31-1-2023 om 18:17
Eindtijd6-2-2023 om 21:44
Openingsbod € 29
Veilingkosten: 15%
AfhalenNee is niet mogelijk
ObjectlocatieZwaag,  Nederland
VerzendingWereldwijd

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.