Thomas Heesakkers - Stilleven met emaillen en fruit - Verkocht

Thomas Heesakkers - Stilleven met emaillen en fruit kopen? Bied vanaf 195!
Dit item is verkocht Toon item
Schilderij

Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

Vergelijkbaar item plaatsen
Thomas Heesakkers - Stilleven met emaillen en fruit kopen? Bied vanaf 195!
Thomas Heesakkers - Stilleven met emaillen en fruit kopen? Bied vanaf 195!Thomas Heesakkers - Stilleven met emaillen en fruit kopen? Bied vanaf 195!Thomas Heesakkers - Stilleven met emaillen en fruit kopen? Bied vanaf 195!Thomas Heesakkers - Stilleven met emaillen en fruit kopen? Bied vanaf 195!Thomas Heesakkers - Stilleven met emaillen en fruit kopen? Bied vanaf 195!Thomas Heesakkers - Stilleven met emaillen en fruit kopen? Bied vanaf 195!Thomas Heesakkers - Stilleven met emaillen en fruit kopen? Bied vanaf 195!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Thomas Heesakkers (1946)
TypeSchilderij
Periode2000 t/m Heden
TechniekOlieverf
DragerPaneel
IngelijstIngelijst
Afmetingen20 x 40 cm (h x b)
Incl. lijst24 x 44 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
Thomas Heesakkers wel gekend in binnen en buitenland
Geboren op 12 september 1946 op het Brabantse platteland heeft Thomas Heesakkers zich laten gelden als een zeer begaafde bloemen- en stilleven schilder.
Het leven in Nederland was zo kort na de Tweede Wereldoorlog niet gemakkelijk. Toch was de jonge Thomas vastberaden in zijn pogingen tot de kunstacademie te worden toegelaten. Dit lukte uiteindelijk om te worden tot de begaafde kunstenaar van nu. Na vier jaar academie, bezoeken aan diverse musea en nog diverse privélessen heeft Thomas een geheel eigen kleur en beleving aan zijn schilderijen gegeven.
Thomas Heesakkers schildert in olieverf en prefereert grootformaat schilderijen. Zowel zijn stillevens als zijn landschappen zijn in de romantische stijl en zijn werken volgen nauwkeurig de traditionele Hollandse School met haar grote diepte, intensiteit en rijk kleurpalet
Zijn schilderijen vinden gretig aftrek en vinden hun weg naar menig privécollectie over de gehele wereld. Thomas exposeerde reeds in Frankfurt, Dusseldorf, Eindhoven, Venlo en meermaals in Engeland.
Conditie
ConditieZeer Goed
in keurige staat
Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: Geldrop, Nederland
VerzendenPakketpost
PrijsTot 5 kg.
Binnen Nederland € 9,00
Naar België € 25,00
Naar Duitsland € 25,00
Europese Unie € 25,00
Wereldwijd € 40,00

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie.

Thomas Heesakkers (1946)

Nederlands Nederlands Alle items van deze kunstenaar (1)

Geplaatst door  henrisArtSale
Lid sinds 2015
35 verkochte items
Alle items van deze verkoper (3)
44 cm
24 cm
40 cm
20 cm
Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

AfhalenJa is mogelijk
ObjectlocatieGeldrop,  Nederland
Veilinggegevens
Starttijd17-7-2021 om 22:01
Eindtijd24-7-2021 om 22:13
Biedingen (1)
Log in of registreer om de biedgeschiedenis te bekijken