Toon Gielen - Beschilderd gips, Vrouw op sokkel (zeer groot) - Verkocht

Toon Gielen - Beschilderd gips, Vrouw op sokkel (zeer groot) kopen? Bied vanaf 100!
Dit item is verkocht Toon item
Beeld / Object

Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

Vergelijkbaar item plaatsen
Toon Gielen - Beschilderd gips, Vrouw op sokkel (zeer groot) kopen? Bied vanaf 100!
Toon Gielen - Beschilderd gips, Vrouw op sokkel (zeer groot) kopen? Bied vanaf 100!Toon Gielen - Beschilderd gips, Vrouw op sokkel (zeer groot) kopen? Bied vanaf 100!Toon Gielen - Beschilderd gips, Vrouw op sokkel (zeer groot) kopen? Bied vanaf 100!Toon Gielen - Beschilderd gips, Vrouw op sokkel (zeer groot) kopen? Bied vanaf 100!Toon Gielen - Beschilderd gips, Vrouw op sokkel (zeer groot) kopen? Bied vanaf 100!Toon Gielen - Beschilderd gips, Vrouw op sokkel (zeer groot) kopen? Bied vanaf 100!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Toon Gielen (1935-2018)
TypeBeeld / Object
Periode1945 t/m 1999
TechniekGips
Afmetingen220 x 65 x 41 cm (h x b x d)
GesigneerdOngesigneerd

Het item bestaat uit een beeld van een vrouw en een sokkel. Deze twee onderdelen zijn los van elkaar.


Afmetingen beeld: h 120 x b 65 x d 41 cm

Afmetingen sokkel: h 100 x b 40 x d 40 cm


LET OP: Dit item wordt geveild door Kunstveiling in opdracht van de inbrenger. Voor items aangeboden door de Veilingmeester of Veilingmeester_Collecties zelf, gelden de volgende speciale voorwaarden.

Toeslag: Op deze werken zit een toeslag voor de koper van 10,- euro per gewonnen item. Deze toeslag geldt alleen voor werken aangeboden door de Veilingmeester. Zie hiervoor ook onze veilingregels. 


Afhandeling: Wanneer u de hoogste bieder bent, ontvangt u na afloop van de veiling per e-mail van ons een factuur voor de aangekochte werken. Hierin vindt u de details m.b.t. de betaling. Werken kunnen op werkdagen tussen 09.15 - 17.15 uur worden afgehaald op het kantoor van Kunstveiling in Amsterdam-Zuidoost. Als u uw aankoop afhaalt, betaalt u geen extra kosten.


Bezichtigen: Het is ook mogelijk om dit werk vooraf te bezichtigen. Ondanks de aankoopgarantie van Kunstveiling waar uw werk onder valt, kunt u het werk bekijken voordat u een bod uitbrengt. Bezichtigen kan op de vestiging van Kunstveiling in Amsterdam-Zuidoost op werkdagen tussen 09.15 - 17.15 uur. 


Vragen: Wij streven ernaar zo veel mogelijk informatie te geven in de veilingomschrijving. Heeft u echter nog vragen, gebruik dan de button ‘Vraag de verkoper’ om contact met ons op te nemen. Andere items die wij aanbieden, kunt u bekijken door op de naam van de verkoper te klikken.


Administratieve code:

QQTG

Conditie
ConditieGoed
Het beeld verkeert in goede staat. De uitstekende elleboog is lichtelijk beschadigd. Zie de foto's voor meer informatie.
Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: Amsterdam, Nederland
koeriersdienstBen u niet in staat om een werk zelf af te halen, dan kunt u een koeriersdienst inschakelen om het werk te laten afhalen. Klik hier voor meer informatie over hoe dit werkt en bekijk de tarieven.
VerzendenDoor het formaat of de kwetsbaarheid is het niet mogelijk om dit item via reguliere post te verzenden

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

Toon Gielen (1935-2018)


Geplaatst door  veilingmeestercollecties
Lid sinds 2013
2050 verkochte items
Alle items van deze verkoper (0)
65
220
41
Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

AfhalenJa is mogelijk
ObjectlocatieAmsterdam,  Nederland
Veilinggegevens
Starttijd11-9-2018 om 15:59
Eindtijd18-9-2018 om 19:21
Biedingen (1)
Log in of registreer om de biedgeschiedenis te bekijken