Toshimitsu Imai - Litho, Dix Mille Aubes / Memoire de la liberte - Ingelijst zonder glas - Verkocht

Toshimitsu Imai - Litho, Dix Mille Aubes / Memoire de la liberte - Ingelijst zonder glas kopen? Bied vanaf 1!
Dit item is verkocht Toon item
Grafiek (handgesigneerd)

Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

Vergelijkbaar item plaatsen
Toshimitsu Imai - Litho, Dix Mille Aubes / Memoire de la liberte - Ingelijst zonder glas kopen? Bied vanaf 1!
Toshimitsu Imai - Litho, Dix Mille Aubes / Memoire de la liberte - Ingelijst zonder glas kopen? Bied vanaf 1!Toshimitsu Imai - Litho, Dix Mille Aubes / Memoire de la liberte - Ingelijst zonder glas kopen? Bied vanaf 1!Toshimitsu Imai - Litho, Dix Mille Aubes / Memoire de la liberte - Ingelijst zonder glas kopen? Bied vanaf 1!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Toshimitsu Imai (1928-2002)
TypeGrafiek (handgesigneerd)
Jaartal1990
TechniekLitho
DragerPapier
IngelijstIngelijst
Afmetingen64 cm x 91 cm (h x b)
Incl. lijst85 cm x 112 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
Oplage12/75
Zeer mooie litho door de Japanse kunstenaar Toshimitsu Imai. Het werk is ingelijst zonder glas. 

De litho werd in opdracht vervaardigd voor de serie Mémoire de la liberté, welke als geheel in 1991 werd tentoongesteld en gepubliceerd. Ter ere van de universele verklaring voor de rechten van de mens werd een grote groep internationale kunstenaars gevraagd een werk - met vrijheid als thema - te vervaardigen. Wij bieden nu diverse werken uit deze bijzondere serie aan. 
Literatuur: Mémoire de la liberté, les artistes imagent la liberté, Parijs: Gefrart-UNESCO, 1991. 

LET OP: Dit item wordt geveild door Kunstveiling in opdracht van de inbrenger. Voor items aangeboden door de Veilingmeester of Veilingmeester_Collecties zelf, gelden de volgende speciale voorwaarden.

Toeslag: Op deze werken zit een toeslag voor de koper van 10,- euro per gewonnen item. Deze toeslag geldt alleen voor werken aangeboden door de Veilingmeester. Zie hiervoor ook onze veilingregels. 

Passe-partout/lijsten: Beschadigingen aan lijsten worden niet beschreven. Indien een werk achter glas is ingelijst en het glas kapot is, zal dit wel vermeld worden. Passe-partouts worden op geen enkele manier gegarandeerd en ook niet altijd meegezonden. Alleen als een werk niet uit het passe-partout te halen is, zal dit vermeld worden. 

Afhandeling: Wanneer u de hoogste bieder bent, ontvangt u na afloop van de veiling per e-mail van ons een factuur voor de aangekochte werken. Hierin vindt u de details m.b.t. de betaling. Werken kunnen op werkdagen tussen 09.15 - 17.15 uur worden afgehaald op het kantoor van Kunstveiling in Amsterdam-Zuidoost. Als u uw aankoop afhaalt, betaalt u geen extra kosten.

Bezichtigen: Het is ook mogelijk om dit werk vooraf te bezichtigen. Ondanks de aankoopgarantie van Kunstveiling waar uw werk onder valt, kunt u het werk bekijken voordat u een bod uitbrengt. Bezichtigen kan op de vestiging van Kunstveiling in Amsterdam-Zuidoost op werkdagen tussen 09.15 - 17.15 uur. 

Vragen: Wij streven ernaar zo veel mogelijk informatie te geven in de veilingomschrijving. Heeft u echter nog vragen, gebruik dan de button ‘Vraag de verkoper’ om contact met ons op te nemen. Andere items die wij aanbieden, kunt u bekijken door op de naam van de verkoper te klikken.

Administratieve code: QQSCH
ConditieZeer Goed
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

Toshimitsu Imai (1928-2002)

Japans Japans

Geplaatst door  Veilingmeester
FA. (363)

Lid sinds 2010
49844 verkochte items
Alle items van deze verkoper (276)
112 cm
85 cm
91 cm
64 cm
Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

AfhalenJa is mogelijk
ObjectlocatieAmsterdam,  Nederland
VerzendingAlleen per koerier
Veilinggegevens
Starttijd8-10-2018 om 14:09
Eindtijd21-10-2018 om 19:55
Biedingen (12)
Log in of registreer om de biedgeschiedenis te bekijken
Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.