Valerio Adami: Zeefdruk, Hamlet (groot) - Verkocht

Valerio Adami: Zeefdruk, Hamlet (groot) kopen? Bied vanaf 100!
Valerio Adami: Zeefdruk, Hamlet (groot) kopen? Bied vanaf 100!Valerio Adami: Zeefdruk, Hamlet (groot) kopen? Bied vanaf 100!Valerio Adami: Zeefdruk, Hamlet (groot) kopen? Bied vanaf 100!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Valerio Adami (1935)
TypeGrafiek (handgesigneerd)
Periode1945 t/m 1999
GesigneerdHandgesigneerd

Titel: Hamlet
Jaartal: 1994
Afmetingen beeld: 64 cm x 90 cm (afmetingen blad: 76 cm x 100,5 cm)
Oplage: 183/200
Gesigneerd: Ja, handgeschreven met potlood (rechtsonder)
Materiaal: Zeefdruk op geschept papier
Ingelijst: Nee
Conditie: Beeld in zeer goede staat
 

Bij het fotograferen van werken op papier worden magneten gebruikt die op de foto zichtbaar kunnen zijn. Het oplagenummer op de foto(s) kan afwijken van het hierboven genoemde correcte oplagenummer.

Uit collectie geveild. Speciale voorwaarden:

Toeslag: Op deze werken zit een toeslag voor de koper van 10 euro per gewonnen item. Deze toeslag is noodzakelijk om dit soort partijen te kunnen veilen. Deze toeslag geldt ALLEEN voor werken aangeboden met deze account. (Zie www.kunstveiling.nl/toeslag)

 


Afhandeling:
Dit werk kan worden opgehaald tijdens kantooruren in Amsterdam bij Kunstveiling.nl. U betaalt bij afhalen geen extra kosten. Bij grote werken verdient dit altijd de voorkeur. Verzending of bezorging door een koerier is ook mogelijk.

Meerdere aankopen bij de veilingmeester of veilingmeester_collecties kunnen gecombineerd worden om bezorgkosten/verzendkosten te besparen.

(Bij verzenden alleen indien de werken ook in 1 pakket gecombineerd kunnen worden)Als u de hoogste bieder bent ontvangt u na afloop van de veiling van ons een factuur voor de aangekochte werken. Heeft u nog andere biedingen lopen dan wachten wij over het algemeen met het versturen van de factuur totdat al uw biedingen in die week zijn afgelopen, zodat de aankopen op 1 factuur gezet kunnen worden.


Garantie:
Dit werk is volledig door Kunstveiling.nl gegarandeerd en afkomstig van professionele partijen.
Mocht blijken dat het werk niet juist is omschreven, zowel m.b.t. de conditie als de authenticiteit, dan ontvangt u de volledige aankoop terug.

De standaard garantie op werken is 3 weken, maar kan in overleg verlengd worden. Als u een werk afhaalt en heeft gecontroleerd, vervalt de garantie op de conditie. Vanzelfsprekend blijft de garantie op authenticiteit dan wel van kracht.

Bezichtigen:
Het is mogelijk om dit werk vooraf te bezichtigen. Ondanks dat u een aankoopgarantie heeft, kunt u het werk bekijken voordat u een bod uitbrengt. U kunt contact opnemen via de knop “Stel de verkoper een vraag” om een afspraak te maken. Bezichtigen kan in Amsterdam ZO, tijdens kantooruren, maar alleen op afspraak.

Wij streven er naar zo veel mogelijk informatie te geven in de veilingomschrijving. Heeft u echter nog vragen, gebruik dan de “Stel de verkoper een vraag” link om contact met ons op te nemen. Kijkt u verder bij onze andere items door op de button “Alle items van deze verkoper” te klikken.

QQSW

GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item
Dit item is verkocht voor 110,00
VEILINGGEGEVENS
Starttijd:08-12-2015 om 11:42
Eindtijd:20-12-2015 om 11:42
Biedingen (2)
MooiVoorThuis
09 dec. / 17:15
€ 110
Artifarti
09 dec. / 14:36
€ 100
Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.