• Populair
  • Loopt vandaag af
  • 1e keer aangeboden
  • Vanaf 1 euro
  • Vandaag geplaatst
  • Laatste kans
  • Alleen aftersale
Deutsch

Various artists - Cold Turkey Press / Klacto Present - Ingelijst

Various artists - Cold Turkey Press / Klacto Present - Ingelijst kopen? Bied vanaf 1!

Dit item is verkocht Toon item

Various artists - Cold Turkey Press / Klacto Present - Ingelijst

Vinyl

Verkoopprijs: € 47,15 (Incl. 15% veilingkosten)

Vergelijkbaar item plaatsen
Various artists - Cold Turkey Press / Klacto Present - Ingelijst kopen? Bied vanaf 1!
Various artists - Cold Turkey Press / Klacto Present - Ingelijst kopen? Bied vanaf 1!Various artists - Cold Turkey Press / Klacto Present - Ingelijst kopen? Bied vanaf 1!
Various artists - Cold Turkey Press / Klacto Present - Ingelijst kopen? Bied vanaf 1!Various artists - Cold Turkey Press / Klacto Present - Ingelijst kopen? Bied vanaf 1!
Vergelijkbaar item plaatsen

Verkoper

Geplaatst door  Veilingmeester-Vinyl
FA. (9)

Lid sinds 2020
315 verkochte items
Alle items van deze verkoper (0)
  • Various artists
TypeVinyl
Jaartal1972
TypeLP
StijlNon-Music

Cold Turkey Press / Klacto Present - A Cold Turkey Press Special. Non-music LP met poëzie, uitgegeven in 1972 in Rotterdam. Met bijdragen van Ray Bremser, Diana Diprima, Ted Berrigan, Carol Berge, Ed Sanders, Charles Bukowski, John Wieners, Jim Silver, John Giorno en Allen Ginsberg.


Label: Rotterdam '72 – 6802 944

Afmetingen lijst: 53 x 73 cm.

Herkomst:

Private collectie, Nederland.


Dit item wordt geveild door Kunstveiling in opdracht van de inbrenger.

Foto’s van hoezen zijn altijd van het aangeboden item. Het is voor ons ondoenlijk om iedere LP te luisteren. De conditie van het Vinyl wordt dus optisch beoordeeld.

Het serienummer van een LP wordt altijd vermeld. U dient zelf onderzoek te doen om welke persing het dus gaat. Houdt u er rekening mee dat u koopt bij een veiling en niet bij een speciaalzaak.

Wij streven ernaar zo veel mogelijk informatie te geven in de veilingomschrijving. Heeft u echter nog vragen, gebruik dan de button ‘Vraag de verkoper’ om contact met ons op te nemen. Andere items die wij aanbieden, kunt u bekijken door op de naam van de verkoper te klikken.

Afhandeling: Wanneer u de hoogste bieder bent, ontvangt u na afloop van de veiling per e-mail van ons een factuur voor de aangekochte werken. Hierin vindt u de details m.b.t. de betaling en de afhandeling. Werken kunnen op dinsdag t/m vrijdag tussen 11.00 - 17.15 uur op afspraak worden afgehaald op het kantoor van Kunstveiling in Amstelveen. Bij het ophalen van uw aankoop betaalt u uiteraard geen bezorg- of verzendkosten.

Wilt u aankopen laten verzenden dan is het mogelijk om meerdere aankopen binnen 1 maand te combineren en deze kosten per item laag te houden.

Bezichtigen: Ondanks de aankoopgarantie van Kunstveiling waar uw aankoop onder valt, kunt u een album bekijken voordat u een bod uitbrengt. Bezichtigen kan uitsluitend op afspraak (i.v.m corona) op de vestiging van Kunstveiling in Amstelveen op dinsdag t/m vrijdag tussen 11.00 - 17.15 uur. Neemt u hiervoor contact met ons op.

Voor internationale kopers: Dit item wordt aangeboden door Kunstveiling.nl. Indien u het item wint, ontvangt u een Nederlandse aankoopfactuur van Kunstveiling. Conditie

ConditieGoed (G+/G)

Lichte gebruikssporen. Deze record(cover) is ingelijst t.b.v. een expositie. Bij het uitnemen uit de lijst/passe-partout kunnen er beschadigingen op de achterkant ontstaan c.q. zitten.

Verzending

Garantie

GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie.

Dit item is verkocht voor 47,15(Incl. 15% veilingkosten)

VEILINGGEGEVENS

Starttijd:13-07-2021 om 15:01
Eindtijd:25-07-2021 om 19:51

Biedingen (7):

HiddeS
25 jul. / 19:41
€ 41
upcrates
25 jul. / 19:06
€ 36
HiddeS
25 jul. / 19:06
€ 31
HiddeS
25 jul. / 13:04
€ 30
wri1980
25 jul. / 13:04
€ 25
wri1980
19 jul. / 19:55
€ 3
nelleke1958
13 jul. / 18:07
€ 1
Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.